E2r

Skötsel och beskärning äppelträd: äppelträd vård

Använd dessa tips när du växer äppelträd

Äppelträd är roligt och spännande att ha. Precis som med alla träd, skötsel och beskärning är nödvändig för att bevara hälsan hos trädet. Detta sätt träden kommer kontinuerligt producera friska levande äpplen.

Här är några tips för Apple trädvård och beskärning.

Skötsel och beskärning äppelträd: äppelträd vård. Grundläggande skötsel och underhåll.
Skötsel och beskärning äppelträd: äppelträd vård. Grundläggande skötsel och underhåll.

 1. Grundläggande skötsel och underhåll: Ett äppelträd gillar sol och behöver bra dränering för god tillväxt och produktion. Det kommer också att behöva en bra, rik jord. Ett kosttillskott eller balanserad gödselmedel kan tillsättas under de första åren för att bidra till att upprätthålla en sund tillväxt av trädet. Äppelträd behöver en vilande period för att producera bättre och mer frukt. Mot slutet av den vilande period, under den sista månaden av vintern eller tidigt på våren, som kallas en olja vilande olja kan appliceras. Vilande olja hjälper äppelträdet producera hälsosammare fruit.Once frukt-apparater, kontrollera att du tunna ut frukt som är på varje gren. Normalt är en eller två frukter per gren tillräcklig. Detta gör att frukten att mogna snabbare och friskare. Vård av träden kan verka som en hel del arbete, men du får bättre resultat om du följer dessa steg.
 2. När och hur man beskär äppelträd: Beskärning kommer att krävas vid någon tidpunkt i äppelträdet liv. När trädet har vuxit något, eller om du upprätthålla ett äppelträd som redan har fastställts, kan trädbeskärning bidra till att skapa en friskare, mer effektivt producera träd. Beskärning görs oftast tidigt på våren, förhoppningsvis innan knopparna bildas. Detta ger mindre chock för trädets systemet. Grenar som berör andra grenar, inklusive de av andra träd, ska klippas. Håll trädet så naturtrogna som möjligt för de friskaste och mest produktiva äppelträd.
 3. Cuts: Du bör göra nedskärningar så nära som möjligt till den punkt där grenen växer från trädet. Om du är beskärning en förlängning av en filial, skär den närmast filialen är på. Du vill inte ha små stubbar sticker ut som kan orsaka mindre grenar att fortsätta växa på den grenen. Det kan orsaka problem i det långa loppet. Klipp av mindre grenar först, sedan arbeta på större grenar. Skär den minsta mängden av grenar som du kan. Se till nedskärningar är rena, utan bark rippning. Du bör varken toppa trädet eller avbröt alla grenar men den absoluta toppen. Det är onaturligt och kan påverka produktionen av äppelträdet.
 4. Verktyg som behövs: att plantera, vårda och beskära dina äppelträd behöver du följande verktyg.
  • Spade: Den spade kommer att användas för att plantera äppelträd.
  • Träd grensaxen: Denna saxliknande verktyg används för att skära större grenar, upp till 2-1/2 inches runt.
  • Träd såg: Ett träd såg används för större grenar som trädet lopper inte kan klippa.
  • Klippverktyg: klippverktyg är ungefär som träd grensaxar men de bara skära mindre grenar upp till en tum i diameter. Alla dessa verktyg kan hittas på de flesta hem och trädgård butiker i trädgårdsskötsel avsnitt. Fråga butikspersonalen om hjälp om du behöver det för att hitta de rätta verktygen. Hemmet och trädgården butiken kan även ha en guide trädbeskärning som du kan använda för att hjälpa dig beskära och underhålla din Apple tree.Be säker att beskära varje år som behövs för att hålla jämna steg med efterfrågan på det växande trädet. Beskärning och skötsel av din äppelträd kan öka livslängden på träden och ge dig mer produktivitet på lång sikt.

Nu vet du grunderna i växande äppelträd . Gå ut och börja plantera!