E2r

Vad är några bra inomhus träd

Om du är ute efter att inreda inomhus utrymme

Om du är ute efter att inreda utrymme inomhus, oavsett om det är ditt hem eller din arbetsplats, strategiskt placera vissa inomhus träd det är en bra idé. Detta kommer att hjälpa dig att skapa en avkopplande atmosfär som bidrar till dina dagliga aktiviteter, och detta kommer också att hjälpa dig med frisk luft för att starta. Men naturligtvis, att den viktigaste faktorn tänka på när man sätter ett träd (eller två) inne i ditt hem eller kontor är utrymmet. Om du har en inomhus växthus, så lycklig du! Du kommer säkert att få många fler alternativ, gå upp till att skapa en veritabel djungel där om du vill. Men om du hade mer begränsat utrymme, tack och lov för små trädarter att du är tillräckligt kan passa inomhus, och som endast kräver minimal solljus för att växa. Här är några inomhus träd som du kan tänka på:

Citrusträd

Citrus träd. De är mycket livskraftiga som inomhus träd, eftersom du kan behandla dem som du skulle någon annan inomhus krukväxt. Fördelarna med citrus inomhus är att deras blommor är mycket väldoftande, och den blommar hela året. Du måste ta extra noga med att skydda den från insekter, dock. Du bör också se till att placera den i ett rum med direkt solljus, och du kommer att göra bra genom att flytta det utomhus då och då.

Ficus träd. Det finns många sorter av Ficus träd som du kan odla inomhus. Några av dessa inkluderar Ficus Benjamina (eller gråt fikonträdet), vars storlek kan enkelt styras genom styckning och beskärning, lyrata Ficus (fiol blad fig.), och Ficus elastica (gummiträd). För att bibehålla ficus träd, är det viktigt att du håller dem i en fuktig miljö med indirekt belysning, och se till att låta det torka ordentligt mellan vattningarna. Vet också att ficus träd omfattas löv utgjutelse.

Dracena träd

Vad är några bra inomhus träd. Citrus träd.
Vad är några bra inomhus träd. Citrus träd.

Dracena träd. Det finns många sorter av Dracena träd, och många av dessa sorter är lite underhåll och göra perfekta krukväxter. Vissa sorter, som Dracena marginata (dragon träd), kan växa upp till 10 fot. De trivs i starkt ljus, men de kan också tolerera låg belysning. Dracena marginata träd har breda blad, så en del av sin vård kommer att bestå av regelbundet torka bladen med en fuktig trasa för att avlägsna damm och smuts.

Palmer

Palmer. Om du vill låna en tropisk atmosfär till ditt utrymme inomhus, palmer inomhus är vägen att gå. Palmer trivs i starkt ljus, och även artificiellt ljus är tillräckligt för dem. De föredrar fuktig (men inte blöt) mark, och det är bra för dem som ska gödslas varje månad. Även om de är långsamt växande växter, de har en tendens att växa mycket högt. Det är därför det är viktigt att du plantera dem sällan, så att de inte kommer att växa alltför högt för ditt utrymme inomhus.

Bonsai

Bonsai. Ett annat tänkbart alternativ för dig är att köpa odlas bonsaiträd. De är en miniversion av träd, och de är speciellt beskäras och klippas så att deras små storlekar kan behållas.

Där har du det

Om du är ute efter att inreda inomhus utrymme. Ficus träd.
Om du är ute efter att inreda inomhus utrymme. Ficus träd.

Där har du det! Detta är bara några exempel på bra inomhus träd. Så om du vill ha en grönare och mer uppfriskande miljö, gå vidare och prep upp dina gröna fingrar! Lycka till!