E2r

Bygga bakgård lekplatser: utomhus lekredskap

Lär idéer för lekplats utrustning för att bygga i din egen bakgård

Det är alltid trevligt att kunna ta barnen till lekplatsen och tillbringar mycket tid med dem. Men, tyvärr, med tidspress, trafik och mer kan vi inte göra detta på en mer regelbunden basis. Så varför inte förvandla din bakgård till den ultimata lekplatsen?

Om du är på en stram budget, aldrig rädd, det finns fortfarande sätt att göra lekplatsen ditt barns dröm. Först ut planera om du kommer att använda hela bakgård eller en del. Om det är bara en del av gården, har du en begränsad över utrymme och du kommer att vilja använda den till det bästa av din fördel.

Här är några idéer om vad du kan göra för ditt barn. Följ dessa steg för hur man bygger en bakgård lekplats att fungera som ditt barns personliga lekplats.

  1. Swing uppsättningar. Backyard lekset innehåller ofta swing uppsättningar. Många Supercenters bär dem nu att använda i bakgård lekplatser. Du kan plocka upp en gungställning på omkring 40€ till över 225€ beroende på vad du letar efter i uppsättningen.
  2. Bygg en sandlåda. Allt du behöver är 4 8'X8 "4" X4 "styrelser, ogräs netting och sand. Detta kan sättas ihop för cirka 115€. Lägg i några roliga leksaker för ditt barn och du har en dag lång speltid.
  3. Bygga lekstuga. Okej, för de kreativa typer som gillar att arbeta med händerna, gör detta till en del av din lekplatsutrustning. Du kan få tag på gratis ved för detta. Många företag runt städerna får transporter av material som levereras på trä lägenheter. Dessa lägenheter kan enkelt tas isär eller ens skära isär för att skapa styrelser som kan användas för detta projekt. Veden är bra och stark och gör fina sidopaneler. Den kan hantera vädret ganska bra. Om du väljer att måla huset, kolla med en granne se om de har någon ledig färg eller kontrollera dina egna byggnad. Du kan också kolla med några av de centra hem förbättring för "Oops" burkar. Dessa är oftast färger som blandades felaktigt kan du ibland plocka upp en liter för under 5€, eftersom butikerna är bara ute efter att bli av med dem.
  4. Skapa en tältkåta. Du behöver 8 2 "x2" nämnder, 2 stora golv duk som du använder för att fånga måla splatters på. Få lite färg ut, som akryl och har dina barn hjälpa dig dekorera. Du hittar bygginstruktionerna nätet genom att göra en enkel sökning.
Bygga bakgård lekplatser: utomhus lekredskap. Swing uppsättningar.
Bygga bakgård lekplatser: utomhus lekredskap. Swing uppsättningar.

Om du har en tillräckligt stor yta, kan du kombinera med flera av dessa idéer för att skapa en rolig miljö för dina barn. Backyard lekset för barn är också bra idéer för familjer som vill locka till sig andra barn till deras hem i stället för sina egna barn som leker på annat håll.