E2r

Hur att avgöra vilka hem underhåll projekt för att sätta första

Underhålla ditt hem är inte en lätt uppgift

Underhålla ditt hem är inte en lätt uppgift. Inte bara är det ett ansvar, är det ett åtagande för. Vid tidpunkten för köpet, kan ditt hem har tittat så perfekt och opåverkad, men med tidens gång, läckor, sprickor och fläckar dyker upp och du uppmanas att göra reparationer. Du kanske krypa med tanken på att spendera hundratals dollar på material och arbetskostnader. Och ändå har du inget val, annars kanske du en dag hamna sover under en droppande tak. Vad värre är, om du funderar på att sälja ditt hus, kan det inte befalla ett bra pris om du misslyckas med att upprätthålla den.

Så vilka projekt bör du göra först

Hur att avgöra vilka hem underhåll projekt för att sätta första. Underhålla ditt hem är inte en lätt uppgift.
Hur att avgöra vilka hem underhåll projekt för att sätta första. Underhålla ditt hem är inte en lätt uppgift.

Så där projektet ska du göra först? Kommer det att vara hemma taket eller hemmet källaren? Hur är toaletten installation eller tillägg hem? Har du tillräckligt av en budget för att göra ett nytt projekt hem underhåll? Nu ska du inte försöka att göra alla dessa saker samtidigt i din iver att få gjort med allt så att du kan hitta dig själv i mitten av ett stort antal oavslutade projekt.

Vid valet av projekt hem underhåll bör du sätta först

Vid valet av hem underhåll projekt bör du sätta först, prioritera uppbyggnaden av huset och dess system och bekvämligheter. Måla jobb på den yttre delen, reparationer tak, fixturer fönster, ugn ombyggnad, avlopp och elektriska installationer måste ges största oro eftersom de utgör den fasta strukturen i huset. Om du planerar att sälja ditt hus, dessa är de första saker som köparna brukar kolla. Medan estetik och visuell design är plus att attrahera köpare, för de flesta människor, dessa saker är bara sekundärt.

Nu för att avgöra vilka av de fast struktur delar av huset ska skötas, kommer taket området naturligt först. Även om ditt hus är mycket funktionell insida med ett rymligt och välutrustat kök om ditt tak är avklingat, kan leva i det vara en stressande upplevelse. Därför måste du gå till taket först. Genom att ge det en läcka-korrektur och ommålning jobbet och se rännorna fungerar väl, kan man säga att verkligen, det finns ett tak över huvudet.

Så vilka projekt bör du göra först. Vid valet av projekt hem underhåll bör du sätta först.
Så vilka projekt bör du göra först. Vid valet av projekt hem underhåll bör du sätta först.

Nästa prioriterade underhållsprojekt är ditt avlopp och toalett och uppvärmning / luftkonditionering. Hemmet är där du söker tröst och värme därmed nödvändiga bekvämligheter måste vara välskötta vid alla tidpunkter. Igensatt avlopp, un-spolbar toalett och trasiga värmesystem kan lägga till de dagliga stressfaktorer i livet. Så gör ditt hem så bekvämt som möjligt genom att göra regelbundna kontroller på dessa områden.

Om ditt hus har en tegelvägg på framsidan

Om ditt hus har en tegelvägg på framsidan, byt varje trasiga, spruckna eller flisas tegel med en ny. Återigen, om du funderar på att avyttra ditt hem, notera att fasaden skapar först intryck på köparna. En falla av fasaden kommer sannolikt innebära ett dåligt underhållen interiör och köparna kommer inte ens vill titta inne längre.

VVS-armaturer är lika viktiga

VVS-armaturer är lika viktiga. Se till kran handtag är hela och att det inte finns rinnande vatten sipprar ut ur munstyckena som helst på dagen. Trasiga duschmunstycken bör också bytas ut omedelbart och vidta försiktighet att varmvattenberedaren fungerar för varje hus passagerarens bekvämlighet.

Att hålla ditt hem i utmärkt skick är hårt arbete

Att hålla ditt hem i utmärkt skick är hårt arbete. För att göra jobbet lättare för dig, försöka lista ner de projekt hem underhåll du behöver göra i prioritetsordning. Utifrån denna lista kan du köra varje projekt beroende på din budget och personliga schema.