E2r

Hur att bekämpa ett loppangrepp

Sommar ger liv åt alla

Sommar ger liv åt alla. Detta är den årstid när barnen går till stranden och bada i all oändlighet, och den tid när familjer går till oroshärdar inom och utanför landet. Å andra sidan, eftersom människor är upptagna med att göra sina företag, kan sommaren vara också en perfekt tid för loppor att propagera. För att eliminera detta problem måste du förstöra äggen för att förhindra deras cykel.

Börja på din gräsmatta

Hur att bekämpa ett loppangrepp. Börja på din gräsmatta.
Hur att bekämpa ett loppangrepp. Börja på din gräsmatta.

Börja på din gräsmatta. Din bakgård trädgård är de vanligaste områdena där dina barn leker. Detta är också det där dina husdjur, som hundar och katter, flytta runt. På grund av detta finns det en möjlighet för skadedjur att fästa på ditt husdjur. Vad du kan göra är att rengöra din gräsmatta varje dag. Du kan också ställa in bekämpningsmedel i din hemmaplan för att utrota skadedjur. Applicera några loppor kontroll lösningar inom områden där loppor finns och föröka sig.

Ta hand om dina husdjur

Ta hand om dina husdjur. Eftersom husdjur, speciellt hundar, har tjock och lång päls, kommer det att ge dig en hård tid att hitta loppor i håret. Kamma är ett sätt att upptäcka och ta bort loppor i ditt husdjur. Du måste borsta ditt husdjur päls vardag. Ett annat sätt är att bada ditt husdjur på en regelbunden basis med en loppa schampo. Detta kommer att bidra till att förhindra loppor från att få på ditt husdjur hår. När du ser en skylt av loppangrepp i ditt husdjur, måste du behandla den omedelbart. Om du har en massa skadedjur, men bara en är angripet, måste du behandla också alla, att se till att angrepp inte sprids.

Haze inre ytor

Haze invändiga ytor. Loppor kan vara överallt, även inne i ditt hem. Du kan använda en produkt loppor kallas regulator av insekters tillväxt i ditt hem. Detta skadedjursbekämpning produkter gör en kvinnlig loppa oförmögen att lägga ägg, därför störa dess livscykel. Du kan helt enkelt spruta denna repellerande i alla hörn av ditt hus som möbler, dörrar, mattor och andra saker där det finns en möjlighet för en loppa att växa. Det är också viktigt att byta och tvätta sängkläder och linjer varje vecka. Rengöring ditt hus skulle vara en stor hjälp, alltför.

Sommar ger liv åt alla. Ta hand om dina husdjur.
Sommar ger liv åt alla. Ta hand om dina husdjur.

Mata dina husdjur nyttigt. Ditt husdjur är mycket benägna att ha en loppa infektion. Behandla dina husdjur som människor är en hård men ändå en fantastisk uppgift. Liksom människor, bör husdjur också ges förmånen att mata näringsrik och välbalanserad mat. De måste också dricka rent vatten varje dag. Utse ett område där ditt husdjur kunde vila utan hot om skadedjur. SNYGGA sina sängkläder köpa städning dem och ändra dem då och då.

Du kan aldrig tvinga loppor att försvinna oavsett hur mycket du vill ha dem. Men du kan alltid göra något för att du ska hålla dem borta från ditt hem och dina husdjur. Loppor är kända för att blomstra under sommaren på grund av fukt och hotness det tar. Så ge en extra ansträngning för att bibehålla din omgivning ren.