E2r

Hur att bygga din egen källare

Förutsatt att du redan har en källare som är smaklös

Förutsatt att du redan har en källare som är smaklös, möglig, fuktig, och ganska skrämmande, det finns många idéer som du kan utforska för att omvandla denna håla av antiken och dysterhet i ett område som är nyttigt och ganska roligt. Du kan konvertera din källare till en verkstad, en biljardhall, din egen personliga bar, eller en enkel kontoret genom att städa upp och bygga det som ett funktionellt område. Här är några saker att fundera på för jobbet till hands.

Hur att bygga din egen källare. Bestäm vad du vill göra.
Hur att bygga din egen källare. Bestäm vad du vill göra.
  • Rengör det först. Okej, kanske du har några idéer i åtanke på vad du ska göra med din källare men dessa kan vara inaktuell om du inte får ner och smutsiga först. Rota igenom källaren och ta bort alla saker som lagras där som du inte behöver längre. När det är gjort, ta med en mopp, en hink med vatten och en kvast och börja städa huset. Du kanske vill skapa en trevlig vatten och ättika rengöringsmedel för att skrubba mögel och mjöldagg som har ackumulerats under åren av försummelse samt. När allt är i ordning, kan du nu fortsätta med dina stora planer för att göra detta en gång dystra hörn av ditt hus till något du eller din familj kan börja njuta.
  • Bestäm vad du vill göra. Så snart källaren är klar, ren och lukta fräscht, bestämma vad du vill göra med det. Det finns bokstavligen hundratals alternativ som finns nämligen omvandla den till ett tv-spel och multimedia håla komplett med de senaste spelkonsoler, en stor platt-TV, och vintage flipperspel. Om detta inte är din kopp te, så du kanske vill förvandla området till en verkstad, ett trevligt hemmakontor, eller en enkel gästrum. Tja, är det upp till dig så bestämmer nu. Du kan behöva diskutera det med din fru och barn först though. Så fort du får klartecken, börja utveckla dina planer.
  • Måla om och göra om. Undersök källaren och utvärdera vad du behöver för att omvandla det till något mer tilltalande och funktionell. Först, reparera och måla dina väggar baserat på det tema du beslutat om. Om golv och tak verkar lite jolleseglare, sedan överväga att anlita en entreprenör för att göra om dem. Lägga isolering på väggarna är en annan sak att mixtra med de flesta källare är inte väl isolerade. Kanske lite av elektrisk ledningsdragning kan vara ett alternativ också. I alla fall, besluta om dina behov och anlita en entreprenör för att göra det åt dig. Om du tror att du kan göra det själv, då gå för det.
  • Dekorera skiten ur den. När väggar, golv, tak och andra aspekter av källaren har blivit omgjorda och lackeras, börja mäta dimensionen av rummet. Använd mätningarna som grund för shopping och köpa många möbler och vitvaror du behöver. Se till att lägga till bra belysning för att omvandla denna gamla, mörka och smaklös plats till något värd din njutning. Detta är faktiskt den roliga delen av processen, eftersom du kommer att göra ditt tema förverkligas.

När du fullfölja omvandlingen, lägga sista handen och inviga det nya rummet med en liten fest eller fest komplett med mat och dryck. Bjud in dina vänner till lounge och njuta av platsen.