E2r

Hur att dekorera ett kafé

Ett kafé är en stor knutpunkt för umgänge och informella möten

Ett kafé är en stor knutpunkt för umgänge och informella möten. Caféer är idag i efterfrågan på små möten och som en alternativ plats för recension sessioner och mellan klass delavbrott. Studenter och unga yrkesverksamma är habitues av moderna butiker dag kaffe. Stor atmosfär kan skapas med rätt inredning och möbler, bortsett förstås från stor kaffe. Dagens kafé möbler och inredning är mer eklektisk och färgstark, bidrar till den ljusa och luftiga känsla. Det finns flera sätt att dekorera ett kafé när budgeten är en viktig fråga.

Hur att dekorera ett kafé. Bestäm vilken tema du vill ha det inre av kafé ska vara.
Hur att dekorera ett kafé. Bestäm vilken tema du vill ha det inre av kafé ska vara.
  1. Bestäm vilken tema du vill ha det inre av kafé ska vara. Bläddra inrednings tidningar. Internet är en stor källa till information. Du kan bläddra flera webbplatser där du kan få inspiration och bra idéer och där att köpa ut möbler.
  2. Tänk på din plats, eftersom detta har betydelse för din inredning. Det finns några gallerior som följer en viss utformning och färgsättning och ett visst utseende. Om detta är fallet, så blir det lättare för dig att leta efter affischer och fotografier, färger målar, bord och stolar,
  3. Betrakta det naturliga ljuset källan till kafé. Du kan ha ljusare ljus under dagen speciellt om kaféet har tre öppna glasväggar och mer fyllig och dramatisk belysning på natten.
  4. Leta efter affischer som ekar kaféet övergripande tema. Vissa butiker leta efter affischer och / eller fotografier som visar olika typer av kaffebönor och träd kaffe och blommor. Andra upp sina andra produkter såsom olika kaffe mixar, medan andra går för svartvita retro affischer som de av Charlie Chaplin och andra vackra svartvita konstnärliga fotografier.
  5. Välj bord och stolar som är modernt, robust, funktionell och enkel att underhålla. Du kan ge stoppade säten för skåp sittplatser för större grupper och runda eller fyrkantiga bord som rymmer två eller fyra personer.
  6. Leta efter dekaler och kuriosa föremål som kan gå med ditt tema. Måla väggarna i rena och kalla färger som gör kaféet ser rymliga och snyggt under dagen och kan förvandlas till en plats som är varna och mysigt under kvällen med dramatisk belysning. Glas och rostfritt stål ger ett riktigt rent utseende.
  7. Leta efter artister i din ort som kan vara villiga att låna ut några av hans verk att hänga på dina väggar i utbyte för att visa och sälja några av hans andra verk. Det kommer att ta hand om det mesta av din inredning.
  8. En stor tom vägg kan förvandlas till ett slags graffiti vägg. Placera en stor fyrkantig tom duk och ge färgade markörer så kunder kan lämna några anteckningar. Bara se till att du har några riktlinjer på plats, så att tonerna är inom gränserna för anständighet. Du kan också ge klisterlappar i olika färger som beskyddare kan skriva på och hålla sig till en tom affisch.

Begränsa din användning av övergripande färgschema till en eller två färger endast och använda affischer, fotografier och belysning för att ge ytterligare färger och kontraster. Dekorera ett kafé beror på vilken typ av de flesta kunder är det troligt att locka - deras kön, ålder och yrke.