E2r

Hur att dekorera ett vardagsrum med mörka möbler

Yin och Yang.
Ljus och skugga.
Svart och vitt.

Ser du det uppenbara

Ser du det uppenbara? Det är balans och harmoni till dessa element. Detsamma bör definitivt användas i ditt hem för att få en kontrast som kommer att vara intressant att se. Till exempel, om du har mörka möbler hemma och dessa dominerar landskapet måste du tydligt att skaka upp saker genom att lägga ljusa, luftiga, pastell handen för att ta bort den kvävande tyngd mörka möbler.

Gör så här:

  • Matcha den arkitektoniska utformningen av ditt hem till möbler. Om du har en ranch-stil hem, är mörka möbler i massivt trä som ek eller körsbär den vanliga stil men du kan lägga till i några glada handen med kontrasterande kasta kuddar, mattor område, och höga vaser.
  • Måla vissa områden i ditt hem. Om ditt vardagsrum är målade i mörka färger och kombineras med tunga och mörka möbler, måste du älska goth! Detta kommer inte att göra speciellt när du underhålla hela tiden. Dark-på-mörka färger är också dåligt Feng Shui. Kombinera båda kommer att kasta en mörk dysterhet i ditt hem. När du har tid, köpa burkar av ljus smärta, borstar, och börja måla golvlister eller snörmakerier en ljus färg. Om du inte vet hur, kontakta entreprenören och dekoratör som byggde ditt hem och få en offert på ett lack som kommer att lätta ditt vardagsrum. Du kommer att dra en suck av lättnad när du ser att din lever har lyckats gå från dank till dapper!
  • Köp massor av ljusa kuddar. Kasta kuddar är fantastiska val att bryta upp monotonin och dyster stämning mörka möbler. Kasta kuddar är så mångsidig att du kan placera dessa var som helst i ditt hem. Det är inte så dyrt att köpa också. Få din favorit pastellfärger och börja fyllighet upp dessa på soffan, loveseat eller tre-sits i ditt vardagsrum. Den färdiga produkten kommer du snart se är omedelbar ljusstyrka!
  • Få ljusa tillbehör både färska och livlös för sida, avsluta och tabeller centrum. Glasskålar, ljus, färska blommor och vintage figurer. Allt detta är mycket bra idéer verkligen för att balansera mörka möbler i vardagsrummet.
  • Placera ett par sittsäckar. Så vad händer om det är ditt vardagsrum? Du bryter monotonin så du kan lika gärna lägga in ett par av dessa söta objekt för gäster att umgås och plopp ner i medan du tittar fredag kväll fotboll.
  • Dra full nytta av området mattor. Strunt om du har glänsande trägolv! Det är inte som du behöver för att täcka hela utrymmet med området mattor. Tanken är att dra ögat bort från kotteri av mörka möbler och in ljusa färgade område mattor som är plysch och elegant. Om du råkar vara en novis på att plocka matta mönster, kommer sedan hem förbättring tidningar för inredningsidéer vara din bästa vän!

Hur att dekorera ett vardagsrum med mörka möbler. Måla vissa områden i ditt hem.
Hur att dekorera ett vardagsrum med mörka möbler. Måla vissa områden i ditt hem.

Slutligen, kasta öppna fönstren vardagsrum och har ett takfönster installerat för att låta allt det härliga solskenet i! Det är noga med att zappa den dystra ut den mörka möbler som du har! Ibland är lösningen precis innan du, det är bara att det är svårt för dig att se ljuset när du är i mörkret! Få det? Bra!