E2r

Hur att döda getingar

Lär dig att bli av med getingar och använda ekologiska produkter skadedjursbekämpning

Wasp kontroll är viktig. Getingar är inte insekter du röra med, även om du inte har en allergi. Om du har en nära getingbo till ditt hem och familj, bli av med insekter och utrota deras bo så snart som möjligt (mest troligt att du kommer att titta på papper getingar, så kallad på grund av den pappersaktig utseende boet ). Detta kommer att säkerställa att de inte återvänder.

Hur att döda getingar. Bestäm vilken typ av geting är invaderar området.
Hur att döda getingar. Bestäm vilken typ av geting är invaderar området.

Genom att följa dessa få enkla och säkra steg, kommer du lära dig att döda getingar som svärmar din bostad.

Material:

Naturliga bekämpningsmedel dimma (en avsedd för getingar och bon).

Sprayflaska.

Lär dig att bli av med getingar och använda ekologiska produkter skadedjursbekämpning. Förbered bekämpningsmedel.
Lär dig att bli av med getingar och använda ekologiska produkter skadedjursbekämpning. Förbered bekämpningsmedel.

* Obs: Innan denna process inleds, bör du kontakta en läkare för att säkerställa att du inte är allergisk mot bin eller getingar av något slag. En allergi mot insektsbett och stick kommer att orsaka allvarliga reaktioner som kan inkludera andfåddhet, hudutslag, svullnad och även död.

  1. Bestäm vilken typ av geting är invaderar området. Identifiera vilken typ av insekt som du försöker att kämpa är avgörande. Detta beror på det faktum att varje geting kommer att bygga en annan typ av boet. Till exempel gula jackor tenderar att skapa stora bon som är nära och även nedgrävd i marken. I tidningen geting gör ett bo som hittas hängande från taket på ett tak.
  2. Förbered bekämpningsmedel. Som med de flesta skadedjursbekämpning produkter, kan du antingen köpa bekämpningsmedel sprayen som en enhet eller köpa en mix och (med hjälp av anvisningarna på förpackningen) göra insektsmedel (wasp killer) själv. Om boet är underjordiska eller nära jord köpet en spray som inte har en lång ström. Vissa insektsmedel projekt från burken. Denna typ av produkt är användbar, å andra sidan, när boet är förhöjd.
  3. Lokalisera boet. Om du har sett getingar runt huset, försök inte att döda dem tills du har hittat boet. Detta för att minimera risken för svider. Kontrollera takfoten och några mörka områden såsom krypgrunder och runt eller under däck och kasta områden. Den bästa tiden att göra boet avlägsnande är vid skymning eller i närheten mörkt när getingar är mindre aktiva.
  4. Klä dig rätt. Du vill undvika att bli stucken om det alls är möjligt, så täcka upp. Ett getingstick kan vara riktigt smärtsamt. Bära långa byxor med strumpor och skor. Se till att linda byxben så att getingar inte kan få i. Gör samma sak med en långärmad tröja och handskar. Goggles kan bäras som väl för att skydda området runt ögonen.
  5. Se andra i hemmet är säkra. Ta dig tid att se till att känsliga familjemedlemmar såsom barn och äldre inte hamnar i skymundan.
  6. Spraya boet med bekämpningsmedel. Var liberal med din bekämpningsmedel wasp spray och se till att belägga boet och omgivningen. Stå tillbaka som du gör detta eftersom Getingarna börjar omedelbart att flyga bort från boet och kan börja svärma. Dessa insekter är extremt aggressiva och kommer att försöka sticka någon som de känner är ett hot. För att undvika att bli stucken måste du spraya getingar som de uppstår.
  7. Slå ner boet. Du kan använda handtaget på en kvast för att knacka boet ner till marken. Var noga med att hålla avstånd, eftersom denna rörelse kommer att störa getingar.
  8. Spraya alla återstående getingar. Knocking boet löst kan ha tillåtit några getingar att fly, så se till att spraya någon fortfarande i området med bekämpningsmedel för att eliminera eftersläntrare.

Getingar kan vara farligt, så det ögonblick du ser ett bo är den bästa tiden att ta hand om det. Om du är orolig för faran av bekämpningsmedel för miljön och föredrar att göra organiska skadedjursbekämpning, leta efter en naturlig spraya på ditt hem och trädgård centrum. Vissa bödlarna föreslår att du använder en tvål och vatten kombination i sprayen, men det finns ingen garanti mixen kommer att döda härdigare getingar, så kommer bekämpningsmedel vara din bästa insats. Det finns även andra metoder för hur man kan bli av med dem, inklusive att fällor geting . Med hjälp av en geting fälla kommer inte att vara en omedelbar fix, dock.

Getingar kan skapa en farlig och stressande situation för familj och vänner. Det är därför du måste agera snabbt vid den första iakttagelsen att eliminera skadedjur. När du har befria ditt hem av dessa stickande insekter, kan du njuta av att vara utomhus igen.