E2r

Hur att hitta framtida jämförelser energikälla

Du skulle inte hitta miljö-och hållbar utveckling i ditt område om det inte vore för jämförelser energikälla som ser till att den bästa energikällan används i din region. För närvarande finns det olika problem som påverkar användning av energikällor på grund av en mängd olika faktorer, vilket gör behovet av framtida jämförelser energikälla nödvändigt. Framtida energikälla jämförelser har gemensamma faktorer som du kan utvärdera. Här är dessa faktorer som du kan kolla in som du försöker att söka framtida jämförelser energikälla i ditt område.

Befintliga energikällor

Befintliga energikällor. En snabb sammanfattning av befintliga energikällor som jämförs i världen idag omfattar följande: jordvärme, vattenkraft, vindkraft, solenergi, kärnkraft, kol och gas. Dessa befintliga energikällor kommer knappast säga adjö även med införandet av nya energikällor i framtiden och kan fortfarande övervakas för framtida källa jämförelser.

Förnybarhet

Hur att hitta framtida jämförelser energikälla. Befintliga energikällor.
Hur att hitta framtida jämförelser energikälla. Befintliga energikällor.

Förnybarhet. De energikällor i världen är idag uppdelat i två huvudgrupper: förnybara och icke-förnybara. Den förnybara sorten är mycket att föredra eftersom du enkelt kan återställa den energi som du har tagit bort. Förmågan att förnya av resursen ger det högre potential att överleva energikällor som har risken för att tillförseln över tiden.

Kostnad. För närvarande, solenergi och vindkraft är två av de dyrare i termer av kostnad, såvida inte vissa nya tekniker eller energikällor kommer att finnas i framtiden.

Geografiskt läge

Geografiskt läge. Din mycket plats begränsar antalet energikällor som finns tillgängliga för dig. Detta är också en viktig faktor som du försöker söka efter framtida jämförelser energikälla.

Effektivitet

Befintliga energikällor. Utbud och efterfrågan.
Befintliga energikällor. Utbud och efterfrågan.

Effektivitet. Effektivitet innebär makt som kommer att genereras för varje enhet av källan. Till exempel genererar ett kilo gas eller kol runt 2-5 kilowatt. Andra källor, som vind-och solenergi, kan inte mätas i samma konkreta termer på grund av sin vätska och formlös karaktär.

Reservkraft

Back-up ström. De flesta förnybara energikällor kan inte stå ensam, och de behöver backup om de misslyckas. Vind källor är inte genomgående hög, och kan behöva den säkerhetskopia av kol eller bensin källor för att upprätthålla den belastningen.

Utsläpp

Utsläpp. Nitrater, nitriter och sulfater är bara några av de giftiga kemikalier eventuellt avges från kemiska baserade energikällor. Dessa utsläpp måste hållas i schack också.

Miljöpåverkan

Miljöpåverkan. Radioaktivitet föroreningar och annan miljöpåverkan är också en del av den utvärdering och jämförelse av olika energikällor. De är särskilt viktigt i områden som anses hotspots.

Utbud och efterfrågan

Utbud och efterfrågan. Hur många människor kommer att använda en viss växt energi makt och hur mycket kan det regelbundet leverera? Dessa kan erhållas genom att projicera uppskattningar från tidigare användningsområden. Vissa befolkningstillväxt uppgifter kan också vara för att verkligen få en bra approximation av framtida användning. Webbplatsen för amerikanska energi information och administration kan vara en användbar sida för dig att bokmärke som du försöker att övervaka detta.

Potentiella energikällor

Potentiella energikällor. Listan av energikällor som ska jämföras är inte begränsad till de befintliga energikällorna, eftersom det kan finnas många andra som kan upptäckas. Några av de nu upptäckta potentiella energikällor för framtiden inkluderar magma , metangas och även stjälkar bomull !