E2r

Hur att rengöra fönstren med högtryckstvätt

En högtryckstvätt är en anordning som används för att rengöra utsidan av byggnader, fordon och även gator. Trycket på vattnet som släpps av högtryckstvätt kan bli av med damm, smuts, mögel och andra ämnen som har ackumulerats på ytan. För hus, är det lämpligt att rengöra utsidan minst en gång om året för att hålla ytorna rena och fria från smuts.

Du kan också använda en högtryckstvätt för att rengöra dina fönster och lämna dem kristallklart och smuts gratis. Det finns ett rätt sätt på hur du kan göra detta. Följ de enkla instruktionerna nedan för att veta hur man rengör dina fönster med en högtryckstvätt.

Här är de enkla stegen för hur du rengör fönstren med högtryckstvätt:

Hur att rengöra fönstren med högtryckstvätt. Material som du behöver.
Hur att rengöra fönstren med högtryckstvätt. Material som du behöver.
  1. Material som du behöver. De material som du behöver för högtryckstvätt dina fönster är en högtryckstvätt, en ren handduk och några skyddsglasögon för ögonen. Du kan få alla dessa material som du behöver från din lokala järnaffär.
  2. Förbered dina fönster. Först inspektera dina fönster för att se om det finns några sprickor eller hål där vatten kan sippra i. När du är klar, rulla upp de handdukar som du har och sätter dem på fönstren. Detta kommer att hindra vatten från att komma in ditt hus eller sipprar på platser där de inte borde vara.
  3. Testa högtryckstvätten. Nu, gör dig redo med din högtryckstvätt. Se till att du sätter den på den lägsta inställningen. Testa den på marken först för att se hur stark trycket hos vattnet är.
  4. Tvätta fönstren. Det finns några saker att tänka på när du använder högtryckstvätt på dina fönster. Inte direkt peka trycket mot fönstren som det intensiva trycket kan bryta glaset. För en effektiv tvätt, håll högtryckstvätten i vinkel och neråt sprej. Det är bättre att tvätta fönstren från den översta delen av fönstren och gör din väg ner mot botten av fönstren. Efteråt, arbeta under fönstren och på avsatsen att se till att få bort allt grus.
  5. Rengör marken. Efter tvättning av fönstren, kommer du att märka att avrinning vatten från fönstren kan vara smutsig. Rengör marken med hjälp av högtryckstvätt. Rikta brickan bort från marken så att du kan bli av med det smutsiga vattnet.
  6. Torka fönstren. Torka fönster med en ren trasa. Använd de som verkligen är gjorda för att torka fönstren som andra typer av tyg tenderar att lämna några partiklar på fönstret.

Dessa är de steg som du måste följa för att du ska tvätta dina fönster utan att skada dem. Vid rengöring med högtryckstvätt, se till att alltid bära skyddsglasögon. Rikta inte högtryckstvätten mot människor och stå några meter bort från objektet som du tvättar.