E2r

Hur att rengöra glasdörrar dusch och väggar

Badrummet är ett av de områden i huset som du alltid skulle vilja vara ren varje gång du använder den. Dusch, sekundärt till toaletten, är en av de mest använda områden i ditt badrum. Du vanligtvis använder det varje dag kommer definitivt att ha det rent, fläckfritt, och fri från oönskade rester hela tiden. Detsamma kan nog sägas om väggarna omger din dusch område. Ta del av dessa tips för att bibehålla en fin och ren dusch område.

  • Använd gummihandskar. Vid rengöring av glasdörrar och väggar, gummihandskar för att skydda händerna alldeles särskilt om du har känslig hud. Detta kommer att skydda dig från skadliga kemikalier som kan komma i kontakt med dina händer.
  • Enkel daglig städning. För en daglig fix för rengöring, efter din dagliga dusch, stänk vatten på dina duschväggar och dörrar. Om du har en handhållen dusch använda den för att stänka vatten på dina glasdörrar och väggar för att ta bort såpvatten och smuts. Se till att skrubba väggar och dörrar med din gummi handske täckt handen eller en ren trasa för att smuts och fett lossnar när du sköljer bort det.
  • Alltid skrubba. En gång i veckan snabb rengöring av din dusch område kommer att vara idealisk för att säkerställa att avskum och smuts egentligen aldrig spärren på dörren eller väggarna. Med en svamp och mild tvål, skrubba väggar och dörrar lätt från topp till botten. Du kan också använda tvättsvamp med långa handtag för svåråtkomliga områden. När du köper rengöringsmedel apparater, som en svamp eller skrubber, tar tid att läsa på förpackningen. Det finns typer av svampar som är lämpliga för vissa ytor.
  • Använd en gummiskrapa. En gummiskrapa är en rengöring verktyg som används för glasdörrar och fönster. Den består av en plast skrapa med en gummilist på ena sidan och en svamp på den andra. Efter varje bad, köra din skrapan från toppen till botten av ditt glas dörr för att ta bort vattendroppar på den.
  • Använd en elektrisk fläkt. Efter rengöring, låt luften av fläkten blåsa i din dusch. Värme och vatten brukar lämna vatten fläckar och fläckar även efter rengöring. Detta kommer helt torka dina väggar och dörrar helt och förhindra att avlagringar mineralvatten och fläckar från inställningen i.
  • Ta hand om avskum. Scum och mögel är vanliga i badrummet och din dusch är aldrig ett undantag. För att bekämpa denna ansamling av oönskade element, är det mycket rekommenderat att använda en flytande gel tvål istället för en bar tvål. De såpvatten från tvål tenderar att stanna på sprickorna och glasdörr som så småningom blir avskum eller mögel. Detta bygger upp övertid, speciellt om du inte kan rengöra dina duschar ganska länge. Gör det till en vecka knepig att rengöra din dusch dörr och väggar för att förhindra dessa build ups.
  • Använd kommersiella rengöringsmedel. Det finns massor av badrum kakel, glas och betong städare vägg på marknaden att välja mellan. Överväg att använda dessa effektiva produkter för att Spiff upp din dusch område. En vindruta Cleaner är ett bra alternativ för ditt glas dusch dörr sedan som bilens vindruta, bör resultatet bli en fläckfri och ränder glasskiva. De inte bara rena utan även ge en skyddande sköld för din glasdörr och väggen. För din kaklade väggar, använd ett milt rengöringsmedel för att förhindra glansen av dina brickor för att blekna. Det är också viktigt att välja en god kvalitet och utan krångel rengöringsmedel.
Hur att rengöra glasdörrar dusch och väggar. Använd gummihandskar.
Hur att rengöra glasdörrar dusch och väggar. Använd gummihandskar.

Det är en livstid syssla och engagemang för att rengöra ditt badrum inklusive din dusch område regelbundet. Det kan vara utmanande, men det är en prioritet att hålla en hälsosam hygienisk område för dig och din familj.