E2r

Hur att reparera en dubbel fönsterruta fönster

En dubbel rutan fönster har ett par glasskivor mot varandra som i en ram med ett litet utrymme ungefär en halv tum till ¾ tum bred som skiljer dem. Denna typ av fönster är att föredra av många på grund av dess bevisade fördelar som inkluderar förbättrad isolering, enkel rengöring, brusreducering, slagtålighet och estetiska fördelar bland annat.

Hur att reparera en dubbel fönsterruta fönster. Onödigt att säga.
Hur att reparera en dubbel fönsterruta fönster. Onödigt att säga.

De två glasrutor med förseglade barriär av luft mellan dem hålla den kalla luften ut ur huset och den varma luften i. På grund av detta isoleringsförmåga, dubbelpanelfönster tillåter dig att spara energi och hjälper dig att skära ner på månatliga elräkningar. Behovet av ett aggregat i den kalla årstiden och luftkonditionering enhet i den varmare årstiden reduceras. Dubbelpanelfönster hålla nivån av buller från utanför ditt hus till ett minimum. Därför kan du njuta av lugn och ro inomhus även när ditt hus är beläget tvärs över en trafikerad gata. Eftersom dubbelpanelfönster behandlas, de är robusta och tål stötar jämfört med enstaka rutor. De infällda ramar dubbelpanelfönster gör dem också mycket lätt att rengöra. Men gamla dina fönster är, kan du alltid göra dem ser helt nya med rätt produkter fönsterputsning. Oroa dig inte, du kan rengöra dubbelpanelfönster lika lätt som en enda windows. Med dekorativa ramar, dubbelpanelfönster är mer attraktiva och lägga till en känsla av elegans till ditt hem.

Onödigt att säga

Självfallet dubbla fönsterrutor är vanligtvis dyrare än den enda fönster typen. I de fall när du behöver reparera dem gillar när glaset går sönder eller när fukt visas mellan glasen, de är också mer komplicerat även om reparation förfaranden är i princip samma med enstaka rutor. Merparten av tiden ersättare är alternativet istället fönster reparationer. Dock bör dessa hem fönster reparation tips hjälpa. Du kan reparera en dubbel fönsterruta fönster med dessa grundläggande steg. Här är hur man reparera Windows.

  1. Mäta höjden, bredden och tjockleken på glaset så att du kan skaffa ett nytt isolerglas enhet från glaset butiken med den exakta storleken. För att få exakta mått, mäta det från gummi till gummi.
  2. Förbered nödvändigt material för att reparera din fönsterruta.
  3. Ta bort skruvarna från hörnen och dra försiktigt glasrutorna. Lägg det på en plan yta eller på en stor tabell.
  4. Rengör glaset från damm och fingeravtryck, eftersom du kommer inte längre att kunna rengöra eventuella partiklar eller märken mellan glasen när den är förseglad.
  5. För att undvika luftspalter, köra en mängd tydliga tätningsmedel på ramen innan du installerar det nya glaset.
  6. Försiktigt satte det nya glaset och tryck ner den i tätningsmedel. Se till att den passar i ramen väl.
  7. Skruva ner ordentligt efter korrekt montering av nya glaset i ramen.
  8. Din nya fönsterkarmen är redo att installeras.

Även om du kan alltid göra glasfönster reparationen själv, är det rekommenderat att ha din dubbel fönsterruta fönster fastställts genom en fullservice glass butik nära din ort eller från fönstret tillverkaren själva för eventuell garantiservice och förslag på reparationer.