E2r

Hur att reparera en skadad brevlåda

En skadad brevlåda kan orsakas av allt från dåligt vinterväder till en bil kolliderar med det. Oavsett orsaken, är det något som behöver repareras på din bekostnad, eftersom posten inte har något ansvar för att åtgärda det. Den goda nyheten är att du kanske kan spara lite pengar genom att fastställa brevlådan själv. Naturligtvis, det beror på skadans omfattning, vara det bara locket eller hela brevlådan.

Här är några användbara tips som du kan använda för att reparera en skadad brevlåda:

Hur att reparera en skadad brevlåda. Dessa är några av de tips som du kan använda för att reparera din brevlåda.
Hur att reparera en skadad brevlåda. Dessa är några av de tips som du kan använda för att reparera din brevlåda.
  • Brevlåda lock. En av de mest grundläggande skador som kan hända en brevlåda är omslaget inte fungerar korrekt. Med tiden kan spärren och skruvar på brevlådan omslag rosta eller lossna. När spärrarna på brevlådan omslaget har rost på dem och gnissla när du öppnar eller stänger den, är den enkla lösningen att sätta olja på spärren. Den mest idealiska att använda är WD-40. Spraya en generös mängd på regeln och öppna och stäng den tills den fungerar smidigt. För lösa brevlåda covers, få en skruvmejsel och dra åt skruvarna tills locket är stabil.
  • Brevlåda inlägg. Om du behöver byta hela brevlådan inklusive inlägg, måste du vara beredd på hårt arbete. Vissa brevlåda inlägg installeras i marken med hjälp av cement som skulle vara svårt att ersätta. Först, använd en spade för att gräva ut brevlåda post. Om det inte finns någon cement, kan du gräva bara några inches och vicka post tills det är löst nog och lätt för dig att dra ut.

    Om tjänsten är installerad med cement, kan du behöva bryta av cement med spade eller gräva tills all cement är exponerad och lyft för att ta bort brevlåda post. Var försiktig eftersom detta är en aktivitet som kan skada din rygg. Om betongen är en tillräckligt stor bit, kanske du vill dela upp den i mindre bitar med hjälp av en slägga. Om allt annat misslyckas, kan du bara köpa en annan sats brevlåda post och installera det på den plats där du tog bort den gamla brevlådan.

  • Brevlåda. Ibland kan brevlådan få böjda eller har en buckla i det, särskilt om det ligger på fastighetsnära. Bilar och andra fordon kan oavsiktligt råkat trycka på brevlådan och detta orsakar skador. Du kan behöva byta brevlådan varje så ofta. Du kan göra detta genom att ta loss brevlådan från posten och installera en ny i dess ställe. Du kan välja en koppar postlåda som är starkare, men akta dig för att välja en postlåda som låser eftersom din brevbäraren skulle behöva ha en nyckel, vilket inte kan vara något han vill göra på en daglig basis.

Dessa är några av de tips som du kan använda för att reparera din brevlåda

Dessa är några av de tips som du kan använda för att reparera din brevlåda. Du kan också välja att bara ersätta din brevlåda med ett väggfäste brevlåda. En vägg brevlåda är lättare att underhålla eftersom du inte behöver förankra den till marken. Tänk bara på att kontrollera Europa postlagen så att du kan vara säker på att din e-post kommer att levereras till din dörr. Du kan behöva ringa din lokala posttjänster för att bekräfta detta. Om du bor i landet, kommer detta sannolikt inte vara ett alternativ.