E2r

Hur att stryka lakan

Det kan vara en opraktisk uppgift att stryka lakan innan arrangera dem på din säng. Efter en natt, kommer bladen efter alla vara fulla av rynkor redan. Men det är fortfarande en bra idé att stryka lakan. Skrynkelfri blad på sängen betyder prydlighet åtminstone för en kort tid. Därför är det inget fel att ägna lite av din tid stryka lakan. När allt är denna uppgift en mycket enkel process jämfört med strykning dina kläder. Här, kolla in dessa tips som hjälper dig reda ut lakan:

  • Arbetet med arken samtidigt fuktigt. Det finns ingen mer plats att vänta på arken torka helt. Detta tillstånd av arken kommer bara att göra det svårt för dig att ta bort rynkor från dem. Snarare börjar stryka dem medan de är alla fortfarande fuktig. Detta kommer att göra en smidigare och enklare strykning process för dig.
  • Använd lite ånga för arken. Om, å andra sidan, dina lakan är redan torra, kommer lite ånga hjälper dig att få en smidigare tryck på lakan. Om du inte har ett ångstrykjärn, spraya lite vatten på bladen.
  • Hitta en bra yta för pressförloppet. Den vanliga strykbräda är inte tillräckligt för att rymma resten av arken. Däremot kan den vanliga strykbräda användas om du inte kan hitta en tillräckligt stor yta för bladen. Men när man använder en vanlig styrelse, måste du noga göra strykning, särskilt att det innebär en hel del vika alla i hela processen. Den bästa yta att göra strykning av arken är en stor kartong. Dock kommer en stor tabell också göra susen, så länge som bordet kan hålla värmen från järnet.
  • Bestäm tyget av arken. Tyget av arken kommer att bestämma den temperatur som skall användas för pressförloppet. Kontrollera etiketten på arken för att ta reda på tillverkarens rekommendation. Sedan ställer du järnet till den rekommenderade värmefixering för bästa resultat. Notera att det är mycket viktigt att du följer detta steg för att säkerställa att du inte kommer att ge skador på bladen nu järnet träffar tyget.
  • Testa järnet på tyget. Hitta ett litet område på arken där du kan testa järnet. Snabbt järn som del av tyget och sedan utvärdera hur tyget reagerar på värme. Fortsätt bara med strykning när tyget inte reagerar negativt av värmen.
  • Stryk resten av arken. Köra försiktigt strykjärnet på alla områden av arken. Eftersom blad är bred och lång, är det bäst att stryka ett område i taget. På så sätt kommer du inte missa ett enda område och du kan vara säker på att varje område har gjort helt.
  • Förvara skivorna noggrant. När strykningen är klar, vik arken försiktigt för att undvika bildandet av nya rynkor. Förvara skivorna i din garderob prydligt så att de kommer att vara redo för en ny och smidig användning.

Så med din favoritmusik på

Hur att stryka lakan. Arbetet med arken samtidigt fuktigt.
Hur att stryka lakan. Arbetet med arken samtidigt fuktigt.

Så med din favoritmusik på, varför inte passera tidrapporter strykning? Det är inte mycket av ett besvär att göra för att inte tala ännu de stora effekterna skrynkelfri ark kan erbjuda dig. Så njut av utsikten över stora ark och känna storhet ligger ned på släta och platta ark. Det kan också vara en nödvändighet, särskilt om du arbetar på ark av ditt rum.