E2r

Hur att stryka organza dukar

Organza dukar är de bästa bitarna att pryda vilken tabell du har hemma. Med sin stilrena överklagande, de tillför utan tvekan stor elegans till ett rum på ett ögonblick. Oavsett hur mycket du älskar denna typ av duk, hittar du alltid det svårt att ta hand om det. Strykning organza dukar är ett arbete som inte bara svårt utan också knepigt. Med några misstag kan du smälta dina mest värdefulla organza dukar. Så ta del av dessa följande tips som hjälper dig i rätt stryka ut organza dukar:

  • Förbereda alla de saker du behöver för uppgiften. Du vet redan att när strykning någon form av kläder, du behöver ett strykjärn och en strykbräda. Men när du arbetar med organza dukar, behöver du en press duk för att skydda organza tyg. Utan en, är det omöjligt att avsluta uppgiften utan att skada bordsdukar.
  • Placera duken på bordet. Platta ut duken på strykbrädan. Se till att tyget läggs plant på bordet för att säkerställa en smidig retts yta senare processen.
  • Lägg till en press duk som skydd. Det är viktigt att pressen tyg är gjort av bomull. Detta kan vara en bomull duk eller en skrot tyg. Lägg den över organza bordsduk. Pressen tyg kommer att tjäna som skiktet skyddar duken från alltför mycket värme från järnet.
  • Ställ in strykjärnet för uppgiften. Organza är ett mycket känsligt tyg. Därför är den lägsta möjliga järn inställning perfekt som du kan använda för denna uppgift. Allt högre kan allvarligt smälta din eleganta duk direkt.
  • Gör ett litet test på trasan. Hitta ett dolt och litet område av duken så att du kan testa om din järn inställning är rätt eller inte. Järn det specifika området och kontrollera om tyget reagerar annorlunda eller inte. Detta är mycket viktigt så att du kan spara resten av duken i evenemang som du gör ett litet misstag i inställningarna. Beroende på tyget reaktion, justera inställningen av järn eller annat, fortsätter till nästa steg.
  • Starta själva strykning processen. Vid strykning av organza bordsduk, alltid komma ihåg att du måste stryka lätt. Eftersom du vet att tyget är mycket känslig, är det inte en bra idé att göra strykning långsamt. Flytta järnet så snabbt som möjligt och glöm inte att flytta tyget pressen bomull när du går längs resten av materialet.
  • Vik duken för lagringsändamål. Vik tyget lätt att inte skrynklas det medan lagring. Eller så kan du placera den på bordet för en omedelbar elegant omvandling av ditt rum.

Hur att stryka organza dukar. Förbereda alla de saker du behöver för uppgiften.
Hur att stryka organza dukar. Förbereda alla de saker du behöver för uppgiften.

Låt inte dina organza dukar smälta bort bara på grund av din brist på kunskap i vården av dem. Mycket mer, låt inte dina organza dukar att förlora sin charm bara för att de har rynkor överallt. Följ ovanstående tips och du kommer alltid att ha organza dukar redo att föra elegans till alla rum i ditt dyrbara hem.