E2r

Hur att utnyttja tomma juice kartonger

En av de stridsrop för det 21-talet är "minska, återanvända och återvinna." Alla borde leva efter detta motto. En del av detta innebär att hitta nya användningsområden för poster som är avsedda för kassering.

Det finns ett antal husgeråd som kan återanvändas i ditt hem

Det finns ett antal husgeråd som kan återanvändas i ditt hem. Glasburkar och flaskor, frigolit ägg containrar, gamla tidningar och även tomma kartonger juice. Merparten av tiden, så snart det finns inget mer juice i juice kartongen, folk kastar automatiskt in den i soptunnan. Men dessa tomma juice kartonger kan omvandlas till användbara föremål, leksaker och dekorativa krimskrams.

Nedan är några idéer för att starta av dig

Hur att utnyttja tomma juice kartonger. Flytande gödsel behållare.
Hur att utnyttja tomma juice kartonger. Flytande gödsel behållare.

Nedan är några idéer för att starta av dig. Kom ihåg att rengöra insidan av den tomma juice kartongen så snart den är tom. Torka tomma juice kartongen väl innan ditt projekt.

  • Seed starter. Skär saften kartongen i hälften. Gör små hål i botten av kartongen för dränering. Lägg jord och plantera dina frön. Du kan plantera grönsaker eller frön blomma. Om den övre delen av juice kartongen är platt, kan du även använda detta som ett frö starter.
  • Flytande gödsel behållare. Efter rengöring av tomma juice kartongen, fyll det med rätt blandning av gödsel och vatten. Stäng locket väl och skaka juice kartongen. Använd detta när du lägger gödsel till dina växter. Se till att stänga locket ordentligt efter varje användning.
  • Tidningsställ. Skär av en panel av den tomma juice kartongen. Dekorera de återstående sidorna samt topp och botten av den tomma juice kartongen med kraftpapper, pärlor, falska pärlor, små stenar, band och andra hantverk objekt. Placera dina tidningar i ditt nya tidningsställ.
  • Candle mögel. Ta bort den övre delen av den tomma juice kartongen. Placera ett skikt av vaselin på botten av den tomma saft kartongen. Se till att botten är väl belagd. Placera ett ljus avsmalnande nedtill. Förankra den med lite smält vax. Håll veken med en hand som du häller i det smälta vaxet med den andra handen. Om du vill använda olika färger av smält ljus till skapade flerfärgade skikten. Torkade blommor kan också tillsättas. När ljuset ställer, kommer du att sluta med ett vackert torg ljus.
  • Craft-projekt. Det finns så många olika barnvänliga hantverk projekt som du kan göra med tomma juicebehållare. Barnen kan få flera tomma juice behållare i olika storlekar och förvandla dessa till en robot. Använd lim för att fästa de olika delarna av roboten och färgade markörer eller konstruktion papper att dekorera den.
  • Musikinstrument. Gör musik med en tom juice behållare. Skär ut ett runt hål storleken på botten av ett dricksglas på ena sidan av den tomma juicebehållaren. Hålet ska vara i centrum. Dekorera hela tomma juice kartong med kraftigare papper och andra material hantverk. Täck inte över hålet. Få fyra gummiband. Sträck varje gummiband över den vertikala sidan av kartongen. Gummibanden ska sträcka framför det runda hålet. Du kan använda gummiband i olika tjocklekar för att skapa olika musikaliska platser. Plocka och spela.

Det finns många andra uppfinningsrika och kreativa sätt att använda tomma juice kartonger. Några förvandla dem till fågelholkar, kompostering containrar, kameror, innehavare penna, eller banker mynt. Tomma juice kartonger kan lätt användas för att hålla en mängd olika objekt. Nästa gång du får slut på juice, upphäva saften kartongen och återanvända den i ett miljövänligt sätt.