E2r

Hur bli av bin: bee förintelse

Försök bekämpningsmedel och att bli av bin naturligt

Bin fungera som en viktig del av ekosystemet - ja, den som vi är en del av. Och sanningen är, om deras existens blir hotad, så skulle vår. Men i verkligheten kan du inte precis vara en förespråkare för bina när du har ett sting begravd plågsamt på huden. Det är som om den hånade dig när du är oskyldig människa, rygga i smärta från sticket och dess gift. Så mycket som du skulle vilja döda det på den punkten, kan du bli förvånad över att det har slagit dig till punsch: En gång bistick ett upplevt hot, kommer dess ryggrad av tillsammans med sting och formarna insekt. Att bli av bin kan vara en svår uppgift - särskilt när du har en bikupa i din trädgård.

Hur bli av bin: bee förintelse. Ta reda på om det är en geting eller ett bi.
Hur bli av bin: bee förintelse. Ta reda på om det är en geting eller ett bi.

Prova dessa Removal Tips för att bli av med de där irriterande besökare:

  • Ta reda på om det är en geting eller ett bi. Många förväxlar från varandra eftersom de ser mycket lika. Tumregel: Bin är knubbigare och har en nästan rundad form medan getingar är tunnare och mer brutala. Getingar är mer benägna att attackera dig utan provokation. Varför måste du skilja dem? Eftersom det finns olika tekniker som du behöver använda om du har en geting problem.
  • Är de attackerar dig? Flesta bin skulle bara attackera när de blev hotade, provocerade eller störd. De flesta invånarna är inte ens medvetna om att de har en bipopulationen under deras tak och det verkligen inte varit ett problem. Men om det finns medlemmar i ditt hushåll som är allergiska mot sina svider, bör du överväga att ta ut dem.
  • Hitta början av ditt problem. Använd din fly-swatter på varje bee du ser helt enkelt inte tillräckligt. Du måste komma ihåg att arbetstagare bin är de som du förmodligen ser, resten av kolonin är i sitt bo. För att bli av med problemet helt och hållet, måste du hitta sin bikupa. För att göra detta, vänta på skymningen - det är när de går tillbaka till sitt bo, och du kan följa dem.. När du hittar kupan, gör inget överilat. Utvärdera dina alternativ. Du kanske vill bli av med insekter naturligt, eller överväga förintelse med bekämpningsmedel.
  • Be om hjälp från dina lokala bee bönder. Detta är en av de bättre lösningar för ditt problem. Du kan fråga om detta från din lokala co-op. Vad de kommer att göra är att ta ut bina från din plats och sätta dem i sina gårdar. Inte bara befria dig dina händer från att döda dessa insekter som faktiskt hjälper till pollinering (ja, om du har en trädgård, gör de faktiskt hjälpa med dina växter reproducera) du kan faktiskt få sina tjänster gratis. Biet jordbrukare tar hand om bikupan borttagning så att du inte behöver. Plus, kommer du inte ha några bekämpningsmedel om runt som följd.
  • Gör bekämpningsmedel din sista utväg. Om du verkligen inte kan hitta ett bi lantbrukare som kunde extrahera insekter för dig och de blir en olägenhet, kan du välja att använda bekämpningsmedel. Gå till kupan på kvällen - det är viktigt eftersom det är då de är alla i deras hem och sover. Men för att vara säker, sätta på extra kläder. Tröjor är din bästa insats eftersom tjockleken på tyget skulle skydda dig om det finns några bin som är fortfarande vaken. Spraya bekämpningsmedel runt bikupor ett par gånger. Gör det igen nästa dag tills du ser till att du har utrotade hela kolonin.

Innan du går in i verksamheten av utrotningen, bör du vara medveten om att det faktiskt finns en brist på bin i vissa delar av Europa. Så innan du swat att bee, fråga runt - någon är skyldig att känna någon annan som behöver expertis av dessa små varelser.