E2r

Hur du använder glitter att dekorera ditt ljusomkopplare omslag

Tillsätt lite stil till ditt rum

Tillsätt lite stil till ditt rum. Lägg märke slätten ser locket strömbrytare ställas mot väggen nära dörren? Du kan försköna detta och göra det sticker ut genom att dekorera den med glitter. Lägga textur till din ljusomkopplare omslag också har ett annat syfte. Någonsin haft att få upp mitt i natten för vad någonsin skäl bara ha svårt att hitta den strömbrytare i totalt mörker? Nu kan din glittrade omslag bidra till att hitta bytet lättare, speciellt om du använder lyser i mörkret glittrar.

  • Komma igång. Före allt annat, ta en tur till hantverk butiken för att plocka ut olika glitter färger för din ljusomkopplare omslag. Glöm inte limmet att fungera som ett lim för glitter. Sandpapper kan också komma till nytta i att jämna ut din ljusomkopplare omslag.
  • Förbered strömbrytare lock. När du har alla dina material som anges framför dig, använd sandpapper för att jämna ut ljuset växeln lock. Målet är att ta ut glans så att glitter kommer att fastna på ytan. När brytaren locket sandpapered ner, torka av höljet med en fuktig trasa och torka av med en torr.
  • Applicera glitter. Måla limmet på din switch omslag. Om du vill ha en trevlig bakgrund på din switch täcka, skaka en flaska av din favorit glitter färg på ett papper skylt sedan doppa hela främre delen av brytaren locket. Skaka överflödigt glitter från omkopplaren locket och låt den torka. Om du vill lägga mer dekoration, använda flera borstar för att börja prettifying din switch lock. Du kan välja att måla det hela i en glitter färg eller i ränder eller skapa bilder. Till exempel, för att skapa bilder, kan du sandskädda på orange glitter för solen, och vågiga blå remsor av glitter som vattnet på en strand. Det viktiga är att använda din fantasi för att göra bilder av olika glitter färger. Du kan göra text med hjälp av schabloner. Att skriva namnet på rummet ägaren fastställa alfabetet stenciler och fylla i utrymmen med olika färger glittrar. Denna del är lite knepigt eftersom bokstäverna kommer att vara nära varandra. Ett annat alternativ är att dra upp stenciler och sedan använda en borste eller en bomull tips att fylla i utrymmen med glitter.
  • Finputsning. När du är klar din design och är nöjda med det, låt denna torka helt. Sedan måla ytterligare ett lager av lim eller decoupage medium som en efterbehandlare. Lägg den i ett område som har hög ventilation för att låta den torka. Låt torka över natten innan du installerar ljusomkopplaren locket till omkopplaren. Klar sprayfärg kan också användas för att hjälpa glitter bosätta sig och ge det en ren, mjuk, snyggare utseende.

Hur du använder glitter att dekorera ditt ljusomkopplare omslag. Förbered strömbrytare lock.
Hur du använder glitter att dekorera ditt ljusomkopplare omslag. Förbered strömbrytare lock.

Dekorera din ljusomkopplare omslag kan vara en rolig bindning upplevelse för dina barn. Uppmuntra var och en att delta i projektet och arbeta med dem noga för lite kvalitetstid.