E2r

Hur du använder naturliga luftrenare

Numera luftföroreningar är den främsta orsaken till luftkvalitetsproblem hela världen. Naturliga luftrenare är rätt nyckel för att eliminera den här typen av mänsklig fara. Vintertid är fönster och dörrar stängs för en längre tid. Du kan behålla naturliga, friska andas luften i ditt hem under vintern med hjälp av en naturlig luftrenare.

Det finns naturliga sätt att hålla luften i ditt hem ren genom att använda ekologiska vänliga rengöringsmedel. Placera växter kan också bidra till att ge syre. Icke-toxiska miljöer kan uppnås genom användning av följande:

Hur du använder naturliga luftrenare. Vinäger.
Hur du använder naturliga luftrenare. Vinäger.
  1. Vinäger. En burk vinäger som obemärkt i ett hörn kommer hjälpa till att absorbera dålig lukt inne i huset.
  2. Bakpulver. Bevattning din matta med bakpulver nattetid och dammsugning den följande dagen kommer deodorize ditt hem att det känns mer uppfriskande.
  3. Tvätt läsk. Rengöringsmedel som innehåller naturlig förening som natriumkarbonat fungerar bra för rengöring av smuts på ytor runt huset.
  4. Kalksten. Mineraler som fältspat och kalciumkarbonat arbetet rengöring fönster och speglar.
  5. Tvål. Du kan använda grundläggande tvål utan parfym och andra tillsatser för allmänna rengöring.
  6. Bivax. När bivax ljus bränns de kan rengöra luften som en ofantlig, naturlig, luftrenare. Denna typ av ljus bränsle är det enda bränsle som verkligen producerar negativa joner. Bivax inte bara hjälper till att avlägsna föroreningar från luften, men förstärker andelen negativa joner till positiva joner. Det kan vara en idealisk luftrenare.

Dessa naturliga ingredienser kan ändra luften du andas

Dessa naturliga ingredienser kan ändra luften du andas. De kan hjälpa till att eliminera skadliga luftburna kemikalier som formaldehyd, kolmonoxid och trikloretylen. De kan hjälpa till att förhindra bakterier från att föröka sig i luften.

Baserat på NASA forskning

Baserat på NASA forskning, det finns många krukväxter som kan filtrera föroreningar i omgivningen. Enligt forskarna bästa inomhus anläggning är fred lilja. Dess mörkgröna blanka blad och vita blommor är utmärkta för att rensa gifter som bensen, aceton, formaldehyd och andra skadliga kemikalier i miljön.

Dessa naturliga ingredienser kan ändra luften du andas. Bakpulver.
Dessa naturliga ingredienser kan ändra luften du andas. Bakpulver.

Växtblad förstöra och absorbera luftburna kemikalier genom ett förfarande som kallas metabolisk nedbrytning. När växter släpper vattenånga från löv i luften drar de också luft ner i regionen sina rötter. Roten mikrober bryter ner och utplåna skadliga kemikalier. De använder dessa kemikalier som underlag för energi och mat för sig själva och växterna. De bästa tolv gröna rengöringsmedel är: Kinesiska vintergröna, fred lilja, pilspets vinstockar, engelska murgröna, majsplanta, djävulens murgröna, bambu palm, gummi anläggning, gerbera daisy, blomsteraffär mamma, Boston ormbunke och dvärg dadelpalm.

Du kan själv slå föroreningar och bidra till sund luftflöde hemma genom att odla dessa luft-rensning krukväxter. Genom att använda naturliga hushållsprodukter, kan du ersätta de skadliga kemikalier i miljön. Du kan bidra till en hälsosam och kemisk fri luft. Du bör hålla sig till naturliga produkter för att garantera miljösäkerheten och att människor och djur kommer att vara fria från sjukdom. Ett hälsosamt liv är ditt genom att bidra till en sund miljö.