E2r

Hur du återvinner skåpdörrar

Det finns trä

Det finns trä, plast och stål skåpdörrar och dessa material kan pågå i åratal. Dock kommer de uttjänt. Nu, om du behöver köpa ett nytt skåp eftersom din gamla skåp slås sönder eller det blir mindre för familjen, då är det dags att återvinna din gamla skåp. Nedan finns kreativa idéer om hur du återvinner skåpdörrar.

  • Återvinn skåpdörrar som förvaringslådor. Varje förvaringsbox måste bestå av två små luckor och 4 större skåpdörrar. Använd skruvar för att sätta ihop en förvaringsbox. Fäst de större dörrarna för toppen, botten, front och bakre delen av din box och bifoga de mindre dörrarna till sidorna av din box. Utnyttja gångjärn att fästa locket till lådan och du kan öppna och stänga det bekvämt. Polera låda med färg om du föredrar. Om du ska göra flera lådor, sedan måla varje låda med en viss färg så att du kan separera objekt. Märkning boxar kommer också att hjälpa dig att identifiera dem.
  • Återvinn skåpdörrarna som hyllor. Mount Hyllkonsol par på din vägg. Sedan placera din gamla dörr på hyllan parentes för att skapa en hylla. Nivå hyllan yta, så att du använder insidan av ditt skåp dörren om du kommer att göra dekorativa paneler. Använd den platta ytan på din hylla att hålla konserver, böcker, och även färger garage.
  • Återvinn skåpdörrar som kid-sized bord. Hitta den största skåpdörren som möjligt. Ta hardwares som handtag, drar, och gångjärn. Sedan köper bordsben på din lokala järnaffär. Du kan också hitta ett gammalt bord och ta bort sina ben. Fäst de fyra ben som du köpte på varje hörn av skåpdörren för att göra ett litet bord. Barnen kan använda tabellen för att spela spel, teapartier, och för att studera.
  • Återvinn skåpdörrar som väggbonad. Det finns oändliga sätt att dekorera en skåpdörr. Du kan måla på skåpdörren fasad eller utskurna bilder tidningen och skapa ett collage på din skåpdörren. Du kan också anbringa snäckskal, rosetter och knappar på dörren, använd en limpistol för att fästa de dekorativa material. Om insidan av ditt skåp dörr är platt, så du kan hänga den med ett skåp dörrhandtag.
  • Återvinn skåpdörrar som planter box. Du behöver liknande storlek 5 skåpdörrar att skapa en lantlig planter låda. Använd skruvar så att du kan fästa de fyra dörrarna för att göra en kvadrat. Sedan, fast den 5: e luckan som din planter bas. Placera tungt plast i din planter låda innan du häller jord på det. Sedan plantera en buske eller ett litet träd direkt i din planter box.

Du kan placera krukväxter inom planter lådor

Hur du återvinner skåpdörrar. Återvinn skåpdörrar som förvaringslådor.
Hur du återvinner skåpdörrar. Återvinn skåpdörrar som förvaringslådor.

Du kan placera krukväxter i planter lådor. Gör flera planter lådor för att göra din trädgård eller din bakgård unik. Du kan be en repairperson att hjälpa dig om du tvivlar på dina snickeri färdigheter. Lär av experten och försöka återvinna själv nästa gång.

Denna artikel är ett exempel på att vi kan bli fyndiga att spara pengar. Återvinning är också ett sätt att bli kreativ. Du kan också lindra stress och ha en positiv inställning genom återvinning. Du kan också tänka på andra sätt på hur du återvinner skåpdörrar. Vi är alla kreativa, det kan bara ha varit vilande.