E2r

Hur du kan hjälpa omsorg för miljön rätt hemma

Familjen är mer än bara den grundläggande enheten i samhället

Familjen är mer än bara den grundläggande enheten i samhället. Det är där alla vässar sin personlighet. Det är hemma där man kan lära sig det goda, det dåliga och det fula. Och när det gäller att främja grönare levande, börjar den även direkt från hemmet. Om du vill ingjuta kärlek till naturen till dina barn, så ska du börja ta hand om miljön hemma.

Hur du kan hjälpa omsorg för miljön rätt hemma. Kasta bort giftiga städhjälp.
Hur du kan hjälpa omsorg för miljön rätt hemma. Kasta bort giftiga städhjälp.

Efter en grönare levande kräver inte har miljövänliga hus, möbler och vitvaror. Det enklaste och minsta sak du kan göra är redan en stor hjälp för att förändra miljön till det bättre. Nedan finns enkla saker du och din familj kan göra för att hjälpa till omsorg om miljön rätt på bekvämligheten av ditt hem:

  • Kasta bort giftiga städhjälp. Allt med ordet "gift", "varning" eller "försiktighet" består av giftiga kemikalier. Tyvärr, nästan alla hushåll städare-från diskmedel till blekmedel består av dödliga kemikalier. Kasta dessa saker bort eller du kan starta från de enklaste städare att ditt kök kan leva utan. Hur som helst, alla vanliga rengöringsmedel har sin naturliga alternativ. Så, behöver du inte ge upp med en bakteriefri hus för att hjälpa miljön.
  • Spara vatten. Förespråkare för bevara vatten har berättar alla om och om igen att vatten minskar. Där kommer vi att få rent dricksvatten för överlevnad om rent vatten är helt borta? Därför är en av de mest kritiska sätt att hjälpa omsorg om miljön är att bevara vatten. Spara så lite eller så mycket vatten som möjligt. Även en enda droppe kan vara ett stort slöseri. Återanvända vatten också, och så mycket som möjligt, använd bara lite vatten för rengöring.
  • Plantera fler växter. Planteringen är mer än att bara lägga greens för bättre syre-koldioxid cykel. Det odla livet. Känslan av att du kan växa ett frö till ett träd är omätbar. Hjälp ditt barn växt också. Det kommer att bli en stor belöning att se dina växter växer blommor, frukter, eller ens ett blad. Förutom att hjälpa jorden har bättre luft, plantering också hjälper dig och din familj att få bättre medkänsla gentemot andra levande varelser.
  • Använd ekologisk skadedjursbekämpning och gödsel. Plantering är bra, men det blir bättre om du använder ekologiska alternativ för skadedjursbekämpning och gödningsmedel. Tänk på detta speciellt om du planterar grönsaker, frukter, örter, kryddor, eller något som kommer att ätas. Ännu bättre, aldrig använda kemiska alternativ oavsett vad du planterar. Den kemiska får inte skada människor, men det kan skada miljön.
  • Använd elkraft klokt. Inte konsumera el om du inte måste. Till exempel, stänga av luftkonditioneringen enhet om den inte behövs. Släck ljuset när ingen är i rummet. Förutom att spara på miljön, sparar klokt elförbrukning dina pengar också.
  • Minska, återanvända och återvinna. Minska använda kemikalier eller annat som kan skada miljön. Återanvänd saker istället för att köpa saker varje gång du behöver dem. Återvinn saker som inte kan återanvändas. Överväga att sälja eller donera saker som kan återanvändas eller återvinnas. På så sätt sparar du saker time återvinning men du kan fortfarande hjälpa miljön eller kanske investera dina saker för värdig sak.

Var informerad, alltför

Informeras också. Tipsen ovan är bara några av de tusentals sätt att hjälpa vård för miljön från hemmet. Läs mer, veta mer. Ju mer du vet, desto mer kan du förlänga bättre hjälp.