E2r

Hur får man gratis saker med Freecycle

Oavsett om du är en miljövän som vill hålla objekt från att fylla deponier eller en person som älskar att ge och få gratis grejer, är Freecycle för dig. Freecyle är en grupp som sammanfattar den populära parollen "minska, återanvända och återvinna" genom att uppmuntra människor att skriva saker som de inte behöver längre så att andra kan använda dem. Om du är medlem i Freecycle kan du postar också en "Wanted" ämne för objekt som du letar efter så att andra medlemmar som har de objekt som du ville kan varna dig om det här och har du plocka upp dem på sina platser . Om du är intresserad av att gå Freecycle att få gratis saker, läs instruktionerna nedan:

  • Gå till Freecycle genom att skriva in "Freecycle" i en sökmotor eller genom att skriva freecycle.org i din webbläsare. Klicka på "Om Freecycle" fliken längst upp på hemsidan för att veta mer information om denna grupp. Genom att klicka på denna flik får du veta hur Freecyle började, som startade det, vad gör det, som är dess sponsorer, och hur man volontär för det. Om du inte har tid att bläddra rubrikerna under "Om Freecycle" fliken, men du vill hitta information om Freecycle medlemskap, klicka på FAQ.
  • När du är klar surfar på webbplatsen, ange din plats på "Hitta en grupp nära dig" sökrutan och klicka på "Go" knappen.
  • Klicka på någon av länkarna som returneras av sökrutan. Om din sökning inte returnerar något resultat, bli inte förfärad. Om du tror på Freecycle sätt att hjälpa miljön och du är inte bara intresserad av att få gratis saker, klicka på "Klicka här om du är intresserad av att ställa en upp och bli en moderator på en i ditt samhälle. " Applicera inte att bli en moderator om du inte är villig att ta på sig ansvaret.
  • Klicka på Yahoo! gruppen länken i sidan. Detta kommer att ta dig till gruppens Yahoo! Groups webbplats. Du måste ha ett konto Yahoo! mail att gå med i denna grupp.
  • Om du inte har ett e-postkonto med Yahoo!, göra en genom att skriva in "Yahoo mail" i sökmotorn och klicka på länken Yahoo! Mail. Klicka på "Skapa nytt konto" knappen nedanför Yahoo! Logga in rutan. Ge detaljerad information om din e-post och följ instruktionerna i att få ett konto Yahoo! mail.
  • När du redan har ett konto Yahoo! mail, klicka på "Gå med i den här gruppen" knappen längst upp till höger på Freecycle Yahoo grupp webbsidan för din valda Freecycle grupp. Följ stegen för att ansluta sig Freecycle Yahoo grupp.
  • Efter att delta i gruppen, kan du nu njuta av bokföring och surfa gratis artiklar!

Även om avsikten med Freecycle är bra

Hur får man gratis saker med Freecycle. Klicka på någon av länkarna som returneras av sökrutan.
Hur får man gratis saker med Freecycle. Klicka på någon av länkarna som returneras av sökrutan.

Även om avsikten med Freecycle är bra, gör det inte ont att träna försiktighet få objekt från Freecycle medlemmar. När får ett objekt, be en vän eller en familjemedlem att gå med dig till pickup plats och låta någon veta om din vistelseort. När ha någon pickup ett objekt från din plats, under tiden, har också en vän eller familjemedlem med dig på ditt hus och låt inte din vakt bort lätt.