E2r

Hur får Trädgårdsverktyg redo för sommaren

Sommaren närmar sig med stormsteg vilket betyder att det snart är dags för dig att arbeta på din gräsmatta igen. Vid den här tiden, har du förmodligen alla dina verktyg väntar i ditt garage eller redskapsbod. Dock kan dessa verktyg vara att vänta, men de är grundade och väl underhållen. De flesta människor kommer att försumma behålla sina Trädgårdsverktyg tänker att de kan skjuta upp det hela tiden. Tekniskt, underhålla dina verktyg är ett tråkigt jobb. Trots detta måste det verkligen göras. På denna anmärkning, här är några tips om hur du får din trädgård verktyg primas och redo för din sommar gräsmatta arbete.

Gräsklippare

Hur får Trädgårdsverktyg redo för sommaren. Gräsklippare.
Hur får Trädgårdsverktyg redo för sommaren. Gräsklippare.

Gräsklippare. Den enskilt viktigaste gården verktyg i din arsenal kommer förmodligen att gräsklipparen eftersom det är det mest effektiva verktyget för att klippa och justera din gräs. Du vill inte denna premie verktyg bryta ner alls om du inte är villig att böja ryggen gräsklippning manuellt. I det här fallet, för att rengöra och underhålla din gräsklippare, måste du först ta bort alla döda gräset fortfarande fast vid dess undersida. I själva verket borde detta ske omedelbart efter varje användning om du inte vill att rost att bygga upp på varje metalldel hittades nedanför. Hur som helst, ta bort det genom att skrapa med en skrapa. Därefter måste du ge din pålitliga vän en låt upp genom att ge det en välförtjänt förändring olja, rengör luftfiltret, byter tändstift, samt slipning av knivarna. Behandla din gräsklippare som din bil om möjligt så att den håller längre.

Sax

Sax. Dina saxar och knivar, som du använder för att lop off oönskad tillväxt och beskär överskjutande grenar kommer att behöva lite underhåll också. Köp en kommersiell rengöring lösning gjord för metall för att rengöra bladen med syftet att undanröja växtextrakt och SAP bygga upp. Efter det, se till att slipa knivarna genom att piska ut din metall fil och arkivering bladet i rätt skärvinkel. Se till att smörja bladen och saxar med olja minst en dag innan du använder den.

Krattor och spadar

Krattor och spadar. Det är mycket sannolikt att du alltid har ignorerat rengöra dina krattor och spadar. Om så är fallet, då dessa verktyg bör ha härdat lera och smuts på dem. Se till att tvätta dem så fort som möjligt med vatten genom en slang eller tryck spruta. När skräpet är klar, lufttorka verktygen under solen. När torr, om du märker rost bildas i vissa områden, och sedan få ett stålull och börja skura för att ta bort rost uppbyggd. Applicera lite glidmedel som olja efter att skydda det från ytterligare invasion. Se till att rengöra även handtagen liksom.

Trädgårdsslang

Gräsklippare. Krattor och spadar.
Gräsklippare. Krattor och spadar.

Trädgårdsslang. Innan starten av sommaren, se till att kontrollera om din trädgårdsslang är fortfarande redo för tjänsten. Anslut den till din vattenförsörjning och börja avspolning några av dina växter ner. Om slangen fortfarande verkar vara effektivt med endast mindre läckage på ändarna, då kan du köpa och installera kopplingar som en ersättning för de skadade sådana. Å andra sidan, om ditt hus är fullt av hål och läckor längs hela linjen, då du kanske vill helt enkelt byta ut hela enheten istället.

Verktygen

De verktyg, delar och material som du behöver för att få dina verktyg tillbaka i form och redo för tjänsten kan hittas på Hårdvara och trädgård butiker utbudet. Se till att rådfråga sina interna experter om du behöver hjälp att få saker gjorda. De kan ge dig instruktioner och rekommendera produkter för att göra livet enklare för dig.