E2r

Hur fäster jalusier till tegel

Jalusier brukade vara ett sätt att stänga eller stänga fönster luckor

Jalusier brukade vara ett sätt att stänga eller stänga fönster luckor. Men jalusier används nu som dekoration eller dekorativa tillbehör att förnya huset exteriörer. Installation av luckor är inte svårt projekt att göra och kan göras genom försköna-din-home nybörjare och entusiaster. Två tillvägagångssätt används vanligtvis för att installera fönsterluckor. En är att direkt fästa jalusier till tegel, och den andra är användningen av dolda klämmor. Direkt fastsättning är där slutaren skruvas eller spikas genom sina ansikten i tegel vägg eller område. Klipp å andra sidan tillåter slutaren som ska installeras utan att se skruvar eller verktyg bilagor. Den andra metoden är vanligtvis mer tilltalande för ögat eftersom fästskruvar är inte synliga. Oavsett vilken metod du väljer, kommer den här artikeln hjälpa dig i ditt projekt.

  1. Se broschyrer. Det är vanligt att hitta en handbok eller instruktion broschyr tillsammans med slutaren när köpt på hårdvaran eller konstruktion leverans butik. Använd alltid instruktionerna från tillverkaren först innan du försöker någon annan metod. Slutaren paket du köpt kanske redan kommit med skruvar, spikar, eller klipp som du skulle behöva att installera din slutare. Om det inte kommer med fastsättningsanordning, se till att köpa den hårdvara du behöver för att slutföra projektet. Detta kan inkludera verktyg som en skruvmejsel, borr, linjal eller måttband, skyddsglasögon och material som skruvar, ankare, eller installation mall.
  2. Inspektera material. Kontrollera material du har, om de är lämpliga för det material du köpt för slutaren. De material som används för att fästa fönsterluckor är vanligtvis beroende på det material av vilket jalusier tillverkas. Till exempel skruvar eller spikar som behövs för trä fönsterluckor medan klipp är mer lämpade för vinyl fönsterluckor.
  3. Fästa slutare. För att fästa luckan till en tegelsten, håller avtryckaren på plats bredvid önskad fönsteröppningen.
  4. Markera hål för borrning. Markera de platser där du skulle sätta i skruvarna. Detta är vanligtvis 04:57 inches från änden av den övre slutaren mot centrum av rälsen. Tänk på att borra hål till tegel eller stenar är mycket svårare än att borra hål i trä. Var försiktig vid borrning av hålen och se till att du inte flyttar slutaren under borrning.
  5. Upprepa märkning. Samma process upprepas för nedre området. Det bör också finnas en 3-5 tum utrymme från slutaren botten.
  6. Lägg skruvarna. Ytterligare skruvar kan behövas beroende på hur stor slutaren är. Större fönsterluckor skulle kräva ytterligare skruvar och mindre luckor kanske inte behöver extra skruvar. Var alltid redo med extra fäste hårdvara. Vid användning av ytterligare skruvar, kontrollera om de är jämnt fördelade mellan den övre och undre delen av slutaren.
  7. Borra hål. Borra ett 3/16 "diameter hål i varje markerad område. Placera slutaren och utnyttja de borrade hålen som en indikator på var att fästa skruvarna i väggen efter. Borra tillräckligt hål som lätt hämtas efter avlägsnande av slutaren. Flytta slutaren och sätt in murverk ankare som levereras av tillverkaren i varje hål.
  8. Säkra slutare. Säkra slutaren mot tegelväggen med hjälp av murverk ankare. Montera luckan och dra åt skruvarna som behövs eller tills huvudet är i linje med ytan av slutaren. Upprepa instruktionen för varje återstående slutare.
Hur fäster jalusier till tegel. Markera hål för borrning.
Hur fäster jalusier till tegel. Markera hål för borrning.

Nybörjare till slutaren delbetalning kommer att ta tid att vänja sig vid processen. När du är klar med din första installationen bör nästa dem vara lättare för dig.