E2r

Hur hänga hängrännor på vinyl

Vinylbeklädnad är ett material som används för att plätering den yttre delen av en viss struktur som ditt hus eller en byggnad. Det är ett populärt alternativ till vanliga trä eller cement på grund av dess försonande faktorer som byggare verkligen älskar. Den är gjord av plast (i synnerhet från polyvinylklorid eller PVC) och finns i en mängd olika färger som lätt kan kopiera alla typer av trä eller cement ytor. Färgerna är redan bakat genom plasten så att målningen inte behövs alls. Det är mycket slitstark, lätt att installera och väderbeständig. Det är så lätt att hävda att du bara behöver tvätta den en gång om året! Du behöver inte oroa dig för röta, peeling färg och manifestation av insekter. Hängande rännor på vinyl sidospår kan vara lite knepigt men inte omöjligt. Det finns vissa saker som du måste se upp för. På grund av den kemiska sammansättningen av vinyl, expanderar det bokstavligt och krymper när vädret blir varmare och svalnar. Det är viktigt att innan du ens försöker lägga något på sidospår, se till att den är korrekt installerad för att undvika vridning. Så hur kan du hänga hängrännor på din vinyl sidospår? Det är otroligt enkelt! Här är hur man gör det.

  • Vinkel det rätt. Alla rännor behöva placeras i en viss vinkel för att säkerställa att den ner helt sprout är förseglad inom. Mät längden på den plats där du kommer att sätta hängrännor genom att starta på överhäng ner till den mest avlägsna punkten i ned gro. Sätt in ett märke på den halva delen av den nämnda längden. Nu satte ett märke var tionde meter eller så. Du kan använda någon form av krita för markeringarna.
  • En marken montering. Det är viktigt att du bara köper vinyl rännor för att matcha din vinyl sidospår. Innan du börjar fästa hängrännor, är det mycket viktigt att du monterar det först på marken. På så sätt kan du bekanta dig på hur det kommer att fungera när du installerar det på sidorna.
  • Få hjälp! Det är viktigt att du börjar sätta dina stuprör ordentligt på plats med hjälp av en nära anhörig eller en vän. Du kan inte göra detta ensam. Din assistent hjälper dig att hålla rännan på plats när du börjar skruva hängande krokar. Se till att du följer krita markeringar.
  • Börja i slutet. Fäst änden delarna av vinyl rännorna först. Så snart den är säkrad och tight, anslut de återstående delarna tills du nått mitten. Om du vill ha ytterligare försäljningsställen, bara använda armbågen rännor för att enkelt avleda inline gro på en annan riktning.

Eftersom du kommer att klättra upp och ner på stegar

Hur hänga hängrännor på vinyl. Eftersom du kommer att klättra upp och ner på stegar.
Hur hänga hängrännor på vinyl. Eftersom du kommer att klättra upp och ner på stegar.

Eftersom du kommer att klättra upp och ner på stegar, är det mycket viktigt att du bär platta sulor skor, företrädesvis gummi för att garantera bättre friktion. Detta kommer att hindra dig från att halka och från farligt att falla ner. Om du är rädd för höjder, automatiskt anlita en professionell eller be hjälp av din älskade eller vän. Liksom vinyl sidospår, vinyl hängrännor har några speciella instruktioner som du måste följa främst eftersom den också vidgas och krymper med vädret. Se till att du alltid läsa manualen som kom med rännan som du har köpt bara så du är säker på att du inte går miste om något. Följ bara dessa mycket effektiva steg och du kommer snart att få ett modernt resultat på utsidan av ditt hem. Lycka till och ha kul!