E2r

Hur hänga väggdekorationer - Ett ​​enkelt tips

Wall konst är alltid ett bra komplement till alla rum. Genom att använda väggen konst, kan du inreda ett rum och ta ut sin skönhet, visa och bli påmind om minnen av dina resor och viktiga händelser i livet eller ens ställa eller framhäva stämningen av platsen.

Bestämma var och hur att hänga din vägg konst kan vara mycket svårt, men det är ett billigt sätt att dekorera ditt hem. Att hänga din vägg konst, allt du behöver är en borrmaskin och några krokar eller skruvar.

Hur hänga väggdekorationer - Ett enkelt tips. Bestäm vilken vägg konst eller konst som du vill sätta upp.
Hur hänga väggdekorationer - Ett enkelt tips. Bestäm vilken vägg konst eller konst som du vill sätta upp.

Nedan finns enkla tips på hängande vägg konst:

  • Bestäm vilken vägg konst eller konst som du vill sätta upp. Om du planerar att hänga en grupp av väggen konst, är det bäst att välja ett tema och sortera ut konstverken. Till exempel, om du planerar att hänga bilder på dina nära och kära, kan du skriva ut dem alla i svart och vitt för att lägga till en känsla av nostalgi, samtidigt ställer bara ett tema som kommer att göra den grupp av väggen konst kompletterar varandra .
  • Bestäm placeringen av din vägg konst. Innan du börjar borra hål på väggen, måste du vara säker på placeringen av din vägg konst, speciellt om du använder mer än en. Du kan göra detta genom att lägga ramarna på golvet eller en plan yta och mäta utrymmena mellan ramarna. Skala den på ett papper så att du kan enkelt överföra mätningarna på väggen. Du mäter också dina ramar genom att spåra det på ett papper och sätta dem på väggen.
  • Bestäm var du vill hänga din vägg konst. Standarden placeringen av ett konstverk på väggen i ögonhöjd. Det är ungefär 57 P60 inches från golvet. Självklart, om du hänger väggkonst i ett barns rum, placera den på sin ögonhöjd. Välj en tom vägg i ditt rum där du vill hänga din vägg konst. Om du hänger en vägg konst över någon form av möbler, sätta upp runt 07:56 inches hög. Kom ihåg att belysning är också en viktig faktor i att visa väggkonst. Se till att belysningen kompletterar din vägg konst i stället för att förstöra det genom att producera ljus bländning eller reflexer.
  • Mät och markera var du vill att de krokar på väggen. Om du hänger inramade vägg konst, mäta längden på dess ram eller ram av mittpunkten i din vägg konst, dela det med två och lägg till 57-69 inches till kvantitet du fått. Markera denna plats om det är där du ska fästa din krok.

Du bör också komma ihåg att färgen är en av de grundläggande delarna av bildkonst. Se till att färgerna på dina bilder och konstverk kompletterar varandra så att du får den stämning som du vill gå i ditt rum.

Med dessa grundläggande tips på hängande vägg konst, bör du kunna uppnå den perfekta balansen i placeringen av din konst.