E2r

Hur Iron blåjeans

Jeans har varit på modet sedan 1950-talet

Jeans har varit på modet sedan 1950-talet. Jeans är i grunden ett par byxor gjorda av denim. De finns i olika stilar och aldrig gå ur modet. Människor från alla samhällsskikt bära jeans. Jeans gjordes ursprungligen som ett arbete klädsel men blev populär på grund av sin stil och komfort. Självklart vill du inte bära våra jeans med rynkor, så det är bäst att lära sig det bästa sättet att stryka dina blå jeans.

  • Först av allt, måste dina jeans tvättas och helt torkas. Var säker att den är väl sköljs för att avlägsna överskott av färgämne. Sedan förbereder de saker du behöver, en elektrisk järn (behöver inte vara ett ångstrykjärn), strykbräda och en bra sprayburk av tung stärkelse. Alla dessa kan köpas på din lokala butiker och kommer inte att kosta dig mer än $ 50 (beroende på märke).
  • Sedan hitta en plats med tillräckligt utrymme för att ställa in din strykbräda. Nu bestämma om du vill ha ett par jeans med veck eller inte. Vissa människor tycker att det är pinsamt att ha veck, vissa inte. Om du vill ha veck på byxorna, vik den på ett sätt som insidan och utsidan verkar av byxorna träffas, sedan lägga den på tavlan.
  • Spraya med stärkelse och börja trycka med järn, rör sig upp och ner brädan. Om du vill ha ett mer synligt veck, bara trycka hårdare på veck. Vänd dig till den andra sidan och bara upprepa stegen tills du får önskad styvhet du vill ha för dina jeans. Minns mer stärkelse du spraya styvare det kommer att få.
  • Nu om du inte vill veck på dina jeans, bara lägga den platt på bordet med verkar över, sedan spraya med stärkelse och börja trycka på. Inte pres för länge eftersom det kommer säkert att bränna denim och kan orsaka missfärgningar på den delen. Flytta försiktigt strykjärnet upp och ner på varje sida och tryck inte hårt på luckan så att det inte kommer att märka dina jeans med ett veck på sidan. Vid sprutning, se till att du spraya jämnt på hela jeansen för att få det platt skrynkelfritt par jeans.

Efter pressning dina jeans

Efter pressning dina jeans, är det lämpligt att bara hänga den i stället vika och förvara den på en hylla. Återigen, om du vill ha veck, lägga den i hangaren som du trycker på den. Placera ett tunt vax papper förhindrar dina jeans från att ha veck i mitten.

Hur Iron blåjeans. Först av allt, måste dina jeans tvättas och helt torkas.
Hur Iron blåjeans. Först av allt, måste dina jeans tvättas och helt torkas.

Nu är du redo för hela veckan av arbete med dina jeans pressade snyggt. Inget behov av att spendera så mycket på kemtvätten bara att ha dina jeans pressade. Kaffe blå jeans kan tyckas vara en mödosam uppgift, men när du väl fått kläm på det, kommer det att bli en automatisk veckovis uppgift för dig och kommer säkert spara mycket pengar. Bara få en hel del övning för att få det rätt. Då, äntligen bära dina väl pressade jeans!