E2r

Hur isolera solida väggar

Betongväggar kan inte ge det mest effektiva skyddet för ditt hem mot kylan. Det är därför många människor anser isolera dem. Lining en betongvägg med isolering kan avsevärt öka lagring av värme och energi i ditt hem. Du kan enkelt göra det själv med rätt verktyg och material. Här är några steg för att isolera ditt betongväggar för optimalt skydd från kylan.

Hur isolera solida väggar. Börja med kanten av väggen.
Hur isolera solida väggar. Börja med kanten av väggen.
  • Mät väggen. Första steget kräver att du mäta höjden och bredden på dina väggar. Dessa siffror kommer att ligga till grund för storleken på de material du behöver såsom slat och isolering styrelser. Vispa ut din måttband och börja ta ner längden och bredden på din betongvägg. När det är gjort, gå till den lokala hårdvara leverans butik och köpa det material du behöver.
  • Köpa material. För detta projekt, måste du förbereda ett antal material nämligen slat styrelser, nämnder isolering av fast skum, och betongvägg lim. Du måste ha vissa verktyg samt såsom en spikpistol och en tabell såg. Glöm inte de konkreta naglarna heller. Köp det du inte redan har på din lokala hårdvara leverans butik. För slat styrelser, köper de som är minst en tum tjock. Du kan överväga att köpa färdigskurna skivor med den exakta längden på din vägg. Bredden på dessa styrelser är ganska standard och det är perfekt för projektet. För isolering ombord, måste du bestämma om effektiviteten du vill. Isoleringsskivor komma med vissa betyg som är relevanta för klimatet du är i. Om du är i ett område med ett hårt kallt klimat, sedan överväga att få isoleringsskivor med en högre rating.
  • Börja med kanten av väggen. Placera en lamell ombord på kanten av den speciella väggen. Se till att den har samma mått av väggen på längden. Skär det med en tabell såg om det behövs. När kortet sitter rätt, kör några spikar i med din spikpistol.
  • Installera isolerskiva. När den första slat styrelse har låsts på plats, få din isolering ombord och tillämpa konkreta lim på baksidan delen av styrelsen. När detta är gjort, tillämpa isolering ombord på väggen bredvid den slat styrelsen du bara spikas. Bredden på isolerplattan borde vara ganska standard. Ställ brädan i och låta limmet torka.
  • Upprepa processen. När isoleringen styrelsen har putsade, få en annan slat styrelse och ställa den bredvid isolerplattan du just placerat. Använd spikpistol för att låsa den på plats. Se till att inte lämna något utrymme mellan isoleringen och slat styrelser. När det är klart, lägga till ytterligare isolering ombord bredvid nya slat styrelse. Upprepa processen tills du täcker väggen. När hela väggen är täckt med omväxlande slat och isolering styrelser, täcka områden med isolerskivor med slat styrelser samma mått. Nail brädorna till väggen.

Nu när du har lyckats isolerad dina betongväggar, bör du uppleva en varmare känsla i rummet på grund av effektivare värmeisolering tillhandahålls av isoleringsskivor.