E2r

Hur kan man förhindra crabgrass i Bermuda gräs gräsmattor

Bermuda gräs är vackert att ha i en gräsmatta

Bermuda gräs är vackert att ha i en gräsmatta. Dess frodiga gröna färgen är den perfekta bakgrunden för en trädgård. Men som någon trädgårdsmästare eller husägare kommer att säga, är en av svårigheterna med växande Bermuda gräs som crabgrass ofta växer tillsammans med den. Blodhirs är en tålig ogräs som är ganska svårt att eliminera när det börjar i din gräsmatta. Det bästa du kan göra är att förhindra att tillväxten i första hand.

Här är några tips som du kan använda så att du kan förhindra crabgrass i Bermuda gräsmatta.

  • Se till att din Bermuda gräs är frisk. Var inte en försumlig husägare. Om du inte vill att ogräs att växa i din trädgård, måste du behålla din gräsmatta. Om du är vaksam om skötsel och underhåll av din gräsmatta kommer crabgrass och andra fula element har inte en chans att växa i din trädgård. Se till att ditt gräs mer än väl vattnas.
  • Klippa din gräsmatta på rätt sätt. Annan sak du kan göra för att säkerställa hälsan hos din Bermuda gräs är att klippa den regelbundet. Skär inte bladen på din gräs för korta, inte heller ska du låta det växa för länge. Det är bäst att hålla din gräset på mindre än två inches hög. Helst bör du gräs vara ca 1 ½ inches tall.
  • Gör en pre-framväxande behandling på gräset. Ett effektivt sätt att behandla crabgrass är att neutralisera det även innan den börjar att växa. Under början av våren, t.ex. i februari, köpa kemisk behandling behövs för att använda mot crabgrass. Följ tillverkarens anvisningar noggrant och se till att du täcker hela varvet. En blodhirs preventer dödar alla frön och andra tidiga tecken på crabgrass innan det börjar att föröka sig i din gräsmatta.
  • Öka kväve nivån i gräset. Du måste använda gödsel på din gräsmatta om du vill att det ska se frodiga året runt. Helst bör du använda den tre gånger om året. Gör en ansökan i början av våren, sedan en gång igen i slutet av sommaren. I slutet av hösten, bör du göra en annan runda av gödselmedel på din gård för att vinterförbereder ditt gräs.
  • Spot behandla alla nya crabgrass. Om du vill ha ett naturligt sätt att döda crabgrass kan du använda ättika. Häll lite vinäger direkt på crabgrass. Du kommer att behöva göra detta under en viss tid för att få resultat. En annan sak du kan göra det direkt hälla hett vatten på crabgrass. Tänk på att dessa behandlas även naturligt kan också skada ditt gräs.

Tyvärr kan din bästa ansträngningar inte alltid ger resultat

Hur kan man förhindra crabgrass i bermuda gräs gräsmattor. Se till att din bermuda gräs är frisk.
Hur kan man förhindra crabgrass i bermuda gräs gräsmattor. Se till att din bermuda gräs är frisk.

Tyvärr kan din bästa ansträngningar inte alltid ger resultat. Blodhirs kan fortfarande misstag fortfarande hitta sin väg till din gräsmatta. Om detta händer, misströsta inte. Det finns många kemiska behandlingar hemma och trädgård leverans butiker. Innan du använder dessa kemikalier, se till att läsa etiketten noga. Beroende på ditt problem, kanske du bara behöver använda en selektiv plats behandling. Vissa kemikalier är så hårda att det också kan döda din Bermuda gräs, så gå försiktigt.