E2r

Hur kan man vara grön genom att välja väskor trasa livsmedelsbutiker

Vet du att den råolja som behövs för att göra 18 plastpåsar kunde köra en bil för en mil? Här är ett annat faktum. Världen förbrukar ca 500 miljarder till en biljon plastpåsar årligen. Plastpåsar är icke biologiskt nedbrytbara och deras nedbrytning tar ca 1.000 år. Det sista snabbt om de negativa effekterna av plastpåsar på miljön bör övertyga dig att gå grönt genom att välja tyg matkassar nästa gång du gör din shopping. Gå grön och börja välja en påse trasa livsmedelsbutik med dessa tips.

  • Göra övergången nu att spara mer. Du är inte bara gör miljön en stor tjänst du faktiskt spara pengar i det långa loppet. Tygpåsar är slitstarka och håller längre än papper eller plastpåsar. Butiker ge ut papper eller plastpåsar gratis till sina kunder, men det faktiskt höja priserna på andra produkter för att få tillbaka kostnaderna. Återförsäljare som säljer tygpåse istället för att ge bort gratis papper eller plastpåsar spara dem pengar.
  • Vet var att få dina tygpåsar. De flesta större återförsäljare och butiker plus några dollar och hantverksbutiker säljer påsar tyg shopping. Du kan också få tygpåsar från dina lokala sparsamhet butiker och loppmarknader. Köp tygpåsar nätet. Du kanske inte ens behöva köpa tygpåsar. Dina vänner kanske har gamla oanvända tygpåsar du kan återanvända om du tar 3 R: s (återanvändning förminskar återanvänder) av miljövård allvar. Ännu bättre, varför inte göra din egen tygpåse.
  • Gå grönt hela vägen genom att välja de grönaste material när du väljer dina väskor trasa livsmedelsbutiker. Noggrant utvärdera den typ av material som används för att göra påsen. Det finns väskor gjorda av ekologisk bomull, hampa, bambu, återvunna plastflaskor, och mer. Det är inte alltid lämpligt att helt enkelt gå med de mest hållbara material, eftersom det är uppenbart kanske inte alltid är den grönaste. Det har rapporterats att göra kassar använder mycket vatten och energi och kan ha större inverkan på miljön än polypropylen eller polyester.
  • Going green betyder inte att du inte kan vara snygg. Det finns så många stilar och design att välja mellan. Du har alltid möjlighet att välja mindre tråkiga färger eller mönster. Du kan även anpassa dina tygpåsar. Lägg din personliga motto, ett foto eller en kick-ass budskap. Bortsett från vanliga kassar, det finns tyg matkassar med axelband, blixtlås och flera fack. Att välja rätt tygpåse gör transporterar dina matvaror mer bekväm.
  • Sist men ännu viktigare, alltid hålla din tygpåse hands. Gör det till en vana att hålla dina tygpåsar i bilen eller rullas upp inuti din väska när du går ut ur huset. Du får inte ledas mot dagligvaruhandeln, men du kanske plocka upp några objekt när du är ute. När du behöver köpa dina matvaror, kom ihåg att alltid tala baggers eller kassörskor som du har en tygpåse eftersom de flesta kommer automatiskt att slänga dina köpta objekt i en plastpåse.

Hur kan man vara grön genom att välja väskor trasa livsmedelsbutiker. Göra övergången nu att spara mer.
Hur kan man vara grön genom att välja väskor trasa livsmedelsbutiker. Göra övergången nu att spara mer.

Du behöver inte längre svara på frågan "papper eller plast?" Go green genom att välja väskor trasa livsmedelsbutiker. Det är inte bara en personlig övertygelse att hjälpa miljön men ett praktiskt val och en stor personlig uttryck för stil.