E2r

Hur konvertera en hem till ett pensionat

För högskole-och universitetsstuderande

För högskole-och universitetsstuderande, är prisvärda bostäder alltid en utmaning. Rum i sovsalar är svårt att komma med, och broderskap eller kvinnoförening hus kräver medlemskap. Om du äger ett hus eller lägenhet i närheten av en skola campus, kan det vara meningsfullt att omvandla platsen, eller delar av den, i ett pensionat.

Konvertera ditt hem till ett pensionat kan vara ett tufft beslut

Konvertera ditt hem till ett pensionat kan vara ett tufft beslut, men särskilt om du har en familj med barn. Det gör få in extra pengar, och kan hjälpa till att betala räkningarna. Du skulle också hjälpa dessa studenter eller unga yrkesverksamma kämpar för att spara ihop till en plats för sina egna.

Kontrollera med den lokala regeringen

Hur konvertera en hem till ett pensionat. För högskole-och universitetsstuderande.
Hur konvertera en hem till ett pensionat. För högskole-och universitetsstuderande.

Kontrollera med den lokala regeringen. Innan du slår ditt hem till ett pensionat, bör du kontrollera med din stadsstyrelsen om du behöver några affärer licenser eller tillstånd. Om du kommer att göra något ombyggnad eller förbättringar till ditt hem, kanske du behöver ett bygglov. Åtminstone kan du be också de närliggande högskolor och universitet om du kommer att behöva något godkännande av slag.

Rena rum

Rena rum. När du hyr ut ditt hem till inneboende, måste du se till att deras boende är bekväm. Rena rum, och rensa dem från alla personliga tillhörigheter. Se till att sängkläder är rena och garderober är redo för nya åkandes kläder.

Ge inredning och faciliteter. Åtminstone, tillhandahålla adekvata sängar. Du kan hyra ut rum för dubbla boende eller enstaka boende-det beror på budgeten i dina gränser. Om du tar av studenter, måste de också utrymme på skrivbordet för att studera. Du kan också ge extra utrustning som kommer att hjälpa med studier, såsom gratis WiFi (om du redan har ett trådlöst nätverk som kör) och liknande.

Säkerställa adekvata badrum

Konvertera ditt hem till ett pensionat kan vara ett tufft beslut. Kontrollera med den lokala regeringen.
Konvertera ditt hem till ett pensionat kan vara ett tufft beslut. Kontrollera med den lokala regeringen.

Säkerställa adekvata badrum. Eftersom du kommer att dela ditt hem med människor som inte är vänner eller släktingar, måste du se till att huset har tillräckliga badrum och VVS. Fördela minst ett badrum för inneboende. Om du har råd, har en annan badrummet gjorde. Till exempel, om du kommer att vrida hela källaren till ombordstigning lokaler, kan du ha ett extra badrum görs här, för enkel åtkomst.

Tillhandahålla måltider. Förutom kost och logi, måltider är oftast en del av de tjänster som ett pensionat erbjuder. Detta beror på din förmåga, dock, och dina gränser "tillgänglighet för måltider. De flesta studenter kommer att vara ute hela dagen, så du behöver bara ge frukost och middag. Du kan behöva köpa ett extra kylskåp eller frys, att rymma extra lager av mat. Du kommer att mata en större mängd människor än bara din familj, trots allt.

Marknadsföra ditt pensionat

Marknadsföra din pensionat. När du kommer igång, behöver du vanligtvis att marknadsföra ditt pensionat till dina potentiella kunder. Inlägg annonser på anslagstavlor i närliggande campus. Word of mouth fungerar också bra. Se till att ha ett öppet hus, där potentiella inneboende kan kolla in lokalerna.

Konvertera ditt hem till ett pensionat kan vara en idealisk installation om du vill tjäna extra pengar eller om du upplever den tomma boet syndrom. Bara vara säker på att ha en ordentlig bakgrund kontroll av de personer som du kommer att ta i, se till att du inte tar i eventuella bråkmakare.