E2r

Hur köper ekologiskt utan att gå sönder


Hur köper ekologiskt utan att gå sönder. Hitta en lokal hälsokostaffär som erbjuder ett co-op där du köper ett medlemskap och blir en ägare i denna butik.
Hur köper ekologiskt utan att gå sönder. Hitta en lokal hälsokostaffär som erbjuder ett co-op där du köper ett medlemskap och blir en ägare i denna butik.

Om jag var tvungen att köpa mat för bara mig själv, och sedan gå 100% ekologisk hela tiden skulle vara lätt att göra. En familj på fyra är en annan historia. Priserna på ekologiska produkter är ofta höga i jämförelse med billiga Storebrand livsmedel. Ekologiska produkter och kött är ofta några få dollar mer än sina motsvarigheter. Men det skulle vara synd om vi låter prislappar överskugga de många fördelarna med att köpa ekologiskt, det minskar gifter och kemikalier i kroppen, minimerar miljöförstöring, och det bara smakar bättre. Här är hur du kan njuta av hälsosam ekologisk mat och inte bryta banken ...

Steg 1

Hitta en lokal hälsokostaffär som erbjuder ett co-op där du köper ett medlemskap och blir en ägare i denna butik. Det innebär att du har ett egenintresse i att shoppa där och hänvisar andra att göra detsamma. I slutet av året får du en återbetalning för din lojala shoppa baserat på de totala dollar du tillbringade över året. Det finns oftast ett lånebibliotek, volontärer för att hjälpa dig med din shopping val, och andra stora rabatter och kuponger. Det är verkligen en gemenskap köpcentrum. Klicka här för att läsa mer om ett co-op nära dig .

Steg 2

Gå med i en CSA (community-stödd jordbruket) och dela upp kostnaden för en skäppa med familj eller grannar. Du kan komma över 18 veckor av gården färska ekologiska grönsaker och du kommer inte att behöva betala de höga kostnaderna för färdigköpta produkter. Dela upp kostnaden gör det billigare, och om du lär dig att kan objekt eller vara kreativ med de planteras, kommer dina pengar att gå ännu längre.

Steg 3

Köp i bulk. Om du har en lokal lagerbutik som säljer ekologiska livsmedel, ladda upp eller handla med en kompis och dela kostnaderna. Detta kommer att bli en stor pengar sparare. De flesta lokala kooperativ ger också rabatter för att köpa i bulk eller beställa fall av mat.

Gå med i en CSA (community-stödd jordbruket) och dela upp kostnaden för en skäppa med familj eller grannar. Köp från lokala bondens marknad.
Gå med i en CSA (community-stödd jordbruket) och dela upp kostnaden för en skäppa med familj eller grannar. Köp från lokala bondens marknad.

Steg 4

Köp från lokala bondens marknad. Du kan ofta spara pengar på ekologiska produkter bara genom att köpa direkt från bönderna. Inte bara det, men du är också att köpa lokalt, vilket minskar ditt koldioxidavtryck, sjöfart producera runt om i världen har en påverkan på vår miljö oavsett hur produkterna har odlats.

Steg 5

Besök webbplatserna för alla ekologiska märken du tycker om och registrera dig för deras nyhetsbrev. Detta ger dig rätt till speciella kuponger. Om de inte erbjuder ett nyhetsbrev eller kuponger, kontakta dem och fråga. De vill ha din verksamhet.

Steg 6

Besök Mambo groddar för kuponger och specialerbjudanden. Om du blir en Mambo tracker, får du exklusiva rabatter.


Dessa enkla tips kanske inte möjligt för dig att köpa allt ekologiskt hela tiden, men de kommer att hjälpa dig att köpa mer ekologiska varor utan att gå sönder. Slarva när det är möjligt - att planera dina måltider och eliminera läsk och skräpmat från ditt hem på en regelbunden basis - gör dina matkostnader ännu mindre, och plötsligt den högre kostnaden för ekologisk ost eller crackers kommer inte att verka så hög. Gör val att köpa ekologisk med livsmedel som verkligen räknas som mjölk, ost, kött och råvaror från den smutsiga dussinet listan. Om du går till Foodnews.org , kan du få en gratis kopia av denna lista för att hålla med dig. Lycklig shopping och pengar att spara!