E2r

Hur köper en swimming skimmer pool handen

Ett av de vanligaste problemen som poolägare inför är bladen och andra typer av skräp som kan sätta sig på poolen. Dessa blir mycket svårare att rengöra när smuts har sjunkit ned till botten av poolen. Dessa kräver också filtren måste rengöras oftare. En av de enkla lösningar på pooler i områden som blir smutsiga snabbt simmar skimmers pool handen. Här är vad du behöver tänka på när man köper denna utrustning pool underhåll.

Hur köper en swimming skimmer pool handen. Typ av pool smuts.
Hur köper en swimming skimmer pool handen. Typ av pool smuts.
  1. Typ av pool smuts. Om löv och några buggar är vanliga syndarna på ytan av din pool, behöver du bara köpa en enkel och grundläggande simning skimmer pool handen. Dessa finns i de flesta butiker pool leverans, och är det billigaste. Dessa har oftast en robust och lätt handtag och ett stort utrymme som gör att du enkelt kan plocka upp smuts. Om din pool blir smutsig fortare än andra pooler, prova skummare pool hand med större omfattningar och nät finare som kommer att fånga mindre buggar och smuts.
  2. Vikt. Nästa, överväga vikten av poolen handen skimmer när du väljer. Om du köper produkter från en lokal butik, kontrollera vikten på händerna först och vara säker på att du känner dig bekväm när du använder poolen skimmer. Vissa pool skummare är tyngre än andra. Den typ av material med vilket den poolen skimmer görs, liksom längden av poolen skummarens handtaget, kommer alla att fastställa vikten av bräddavloppet.
  3. Net storlek. Pool skummare har också olika netto storlekar. För grundläggande pool rengöring, kommer den vanliga poolen skimmer netto storlek räcker. För pooler som är i närheten av träd eller som skuggas av träd, dock större netto storlekar som krävs för att samla så mycket löv från poolen som möjligt, utan att behöva dra poolen skimmer ur vattnet. När du väljer pool skummare dock vara noga med att kolla hur nätet är fäst vid poolen skimmer. Se till att nätet dubbla sys till den cirkulära bågen eller förstärks, eftersom även lämnar när det är vått kan väga en hel del.
  4. Svängbara skummare. För människor som kan hyra pool städare, kommer en grundläggande skimmer göra. Men om du kommer att rengöra ytan på poolen vattnet själv, bör du överväga att svänga skummare. Dessa har rörliga delar i korsningen mellan poolen nätet och handtaget, vilket gör att en sidledes svängbara rörelse när du flyttar poolen skimmer i vattnet. Den svängbara rörelse gör att du kan rengöra poolen med lättare, och är särskilt användbart för personer med ländryggsbesvär.
  5. Fjärrkontroll. Slutligen, kan du också köpa pool skummare som verkar genom fjärrstyrning. Dessa typer av pool skummare kan du minimera lyft vikter ur poolen vatten, liksom den upprepade rörelsen som du måste göra när du rengör poolen.

Bortsett från att köpa pool städare, också överväga att få ett skyddande nät över din pool för att fånga smuts och skräp innan dessa ens samlas på poolen. Dessa skyddande nät är särskilt användbart om poolen används endast sporadiskt.