E2r

Hur köper fiberoptisk landskap belysning

Använda fiberoptisk landskap belysning har många fördelar

Använda fiberoptisk landskap belysning har många fördelar. Denna typ av belysning kräver inte ytterligare elektriska uttag eller ledningar, och det kommer med ett överkomligt pris också. Fiberoptisk belysning kan användas för att försköna en trädgård samt upplysa en väg i ditt hem som leder till garaget för att fungera som en guide när du kommer hem på kvällen. De kan placeras strategiskt i fläckar i mellan buskar och gräsmattor för att lägga lockelse och glitter till din främre eller bakgård på mörka kvällar. Dessa fixturer är mycket enkel och säker att använda och kan installeras lätt även utan hjälp av en tekniker.

Att köpa fiberoptisk landskap belysning, är noggrann planering behövs. Här är förslag som du kan följa:

Hur köper fiberoptisk landskap belysning. Skissa en plan och identifiera de delar som behöver en viss grad av belysning i din trädgård.
Hur köper fiberoptisk landskap belysning. Skissa en plan och identifiera de delar som behöver en viss grad av belysning i din trädgård.
  1. Skissa en plan och identifiera de delar som behöver en viss grad av belysning i din trädgård. Märk dessa delar och markera dem med halvgenomskinligt färgade penna markörer för att hjälpa dig visualisera effekten när installationen är gjord. Häng skissa på en vägg och noga undersöka om man skulle kunna mätta de områden som behöver belysning.
  2. Utifrån diagrammet, räkna hur många fiberoptiska landskap ljus behövs för att slutföra lägga ut. Överväg också storleken på de lampor du ska köpa. Var noga med att storleken på varje fiberoptiska ljuset är proportionerlig med de omgivande växterna. Om din trädgård är planterad med höga träd och buskar, måste du köpa fiberoptiska lampor med lite höjd så att de inte blir dvärgväxta genom buskage i din gräsmatta. Naturligtvis kan du köpa fiberoptisk belysning i graderade höjder och storlekar beroende på var du kommer att placera dem.
  3. Om du kommer att använda fiberoptiska lampor för att lysa upp en bana, välj enhetlig storlek objekt för att skapa en visuell effekt av fortsatt flöde från början till slutet av hela sträckan. Samma regel gäller när du planerar att belysa rader av blomrabatter och patchar blomma.
  4. Glöm inte att inkludera en central del av fiberoptisk ljus i ditt köp. Denna punkt måste vara större än de andra och tydligt placerade i ett hörn eller i mitten omgiven av mindre bitar av fiberoptisk belysning. Om det finns flera grupper av fiberoptiska lampor utspridda i kluster längs gräsmattan, så ska du köpa en central bit för varje kluster.
  5. Bestäm längden på den fiberoptiska kabeln du behöver genom att mäta den punkt där du kommer att placera din belysning till olika punkter där dina fiberoptisk belysning skall planteras.
  6. För att skära ned på kostnaderna, är det klokt att du köper långa fiberoptiska kablar och färre illuminators än att köpa kortare fiberoptiska kablar och fler belysningar. Regeln är för fiberoptiska kablar ska placeras minst 40 meter bort från illuminatorer att leverera konstant belysning utbudet i området. I vilket fall som helst, detta beror också på layouten av din belysning planen. Om lamporna är nära varandra då kortare kablar är mer perfekt.
  7. De fiberoptiska kablarna är viktiga eftersom de relä belysning från källan till fiberoptisk belysning. Se till att du köper kablar flera inches längre än den egentliga mätningen.

Fiberoptisk landskap belysning är ett sätt att skära ner på strömförbrukningen. Deras ljus kan vara dämpad, men ändå de kan lysa upp mörka omgivningar.