E2r

Hur korrekt att lagra förnödenheter i en friggebod

Någon turen att ha en friggebod på sin bakgård bör veta hur man korrekt att lagra förnödenheter inne för att hålla sina trädgårdsredskap och förnödenheter i gott skick. Korrekt lagra leveranser i en friggebod också gör det mycket bekvämare att hitta det du letar efter utan att slösa tid.

Det är lätt att börja fylla upp din friggebod på ett slumpartat sätt men så småningom gör det skjul en catch-all för allt i ett virrvarr snarare än ett organiserat och välordnat plats att lagra både stora och små trädgårds-och landskapsarkitektur utrustning och verktyg.

Hur korrekt att lagra förnödenheter i en friggebod. Se till att din friggebod har både höga och låga hyllor.
Hur korrekt att lagra förnödenheter i en friggebod. Se till att din friggebod har både höga och låga hyllor.

Börja organisera din friggebod genom att lagra stora utrustning mot den bakre väggen med en bana i mitten eller på sidan av skjulet så att du enkelt kan komma åt saker som gräsklippare, jordfräsar, ogräs Whackers och skottkärror utan att behöva krypa över dem varje gång du Ange skjulet.

Se till att din friggebod har både höga och låga hyllor

Se till att din friggebod har både höga och låga hyllor. Förvara saker du använder sällan eller mycket sällan upp på höga hyllor, men använd sunt förnuft. Om ett objekt är tung eller har vassa kanter, förvara den under tak på golvet nedanför i en behållare tydligt märkt med identifiering av vad som finns inuti. Gör en lista över vad som lagras på hyllan och häftstift den till hörnet av hyllor för snabb referens. På den nedre hyllan, montera dessa saker som hand trowels och saxar trädgårdsarbete som du befinner dig med hjälp på en regelbunden basis.

Sätt upp en bricka på väggen av skjulet för att ge dig extra utrymme för att hänga sådana verktyg som slevar och omplanteringen redskap. Håll verktyg som långskaftad kvastar, krattor, spadar och andra redskap hängande på krokar så att de alltid är inom räckhåll.

Ha en förvaringsbehållare som kan låsas för att skydda objekt såsom bensin för gräsklippare, bekämpningsmedel och andra sprayer kemiska. Det är viktigt att hålla sådana poster inlåsta så att barn och husdjur inte kommer att ha tillgång till dem.

Hur korrekt att lagra förnödenheter i en friggebod.
Hur korrekt att lagra förnödenheter i en friggebod.

Alltid sätta objekt tillbaka på samma ställe så att du lättare kan komma ihåg var att hitta något nästa gång du vill ha det. Lämna tillräckligt med utrymme så att du kan manövrera den tyngre utrustningen in och ut från baksidan av skjulet. När du lägger till en ny trädgårdsarbete objekt till din byggnad, är det en bra idé att eliminera gamla sak du ska byta, eller titta runt och se om något annat måste kastas eller återvinnas.

Använd din friggebod som en organiserad plats att förvara trädgårdsredskap kommer inte bara skydda dina investeringar, men också göra att arbeta i trädgården mer lustfyllt.