E2r

Hur man ändrar tablescapes

En ganska enkel ornamental enhet

En ganska enkel ornamental enhet, en tablescape, monteras med tanke och omsorg, är noga med att göra dina måltider betydligt roligare. Det bidrar till stämningen i ditt hem och är en stor konversation bit när man har gäster över på middag. Det kan vara ett talande uttryck för din personliga stil, och ännu en sätta ihop eller ändra en tablescape inte behöver vara dyrt eller tidskrävande. Om du vill lära dig mer om hur du ändrar tablescapes, läsa följande guide.

  • Först bör du skapa tablescape centrala tema. Du kan använda objekt som förblir konstant när du experimentera med variationer runt dem. Till exempel, om du har en vas i ditt hus som du tycker särskilt mycket, kan du använda det som mittpunkten och se hur olika kombinationer av blommor arbeta med det. Du kan också använda korgar, blommor eller hantverk från dina barn som den sammanhållande elementet i tablescape.
  • Du kan experimentera med de dimensioner tablescape. Till exempel kan du ordna höga blommor, travar av böcker, eller bonsai växter. Ändra höjden från tid till annan hjälper till att hålla de gäster som är intresserade eftersom de blir mer bekant med ditt hem. Det riktar också uppmärksamheten av besökare till vissa delar av din tablescape.
  • Du kan också ändra färgerna för att passa vissa tillfällen. Till exempel, om du är värd ett företagsevenemang, kanske du vill matcha färgschemat i företaget. Företag tenderar att gynna blått och grått. Du kan använda mörkblå linne med blommor och ljus för att matcha företagens visuell identitet. När det gäller blommor, kan du antingen använda blommor som naturligt matchar korporationens färger eller använd sprayfärg på stjälken och bladen. Som ett annat exempel, om du är värd en fest för ett litet barn, kan du använda ljusa grundfärger. Var försiktig när du är värd en händelse för barn, dock. Använd inte föremål som de kan svälja. Undvik också att använda föremål som är vassa och som kan skada barnen.
  • Ibland, göra justeringar av doften skapar den bästa och djupaste påverkan. Du kan använda blommor, örter, tallkottar, och även kanelstänger att matcha tillfälle som du firar. Du kan använda särskilda dofter till jul, din bröllopsdag, och Alla hjärtans dag. Denna metod är ganska kraftfull eftersom dofter tenderar att utlösa nostalgiska minnen i oss. Se bara till att om du väljer att använda denna metod, bör de dofter som du använder inte kollidera med den mat som du ska äta.
Hur man ändrar tablescapes. Först bör du skapa tablescape centrala tema.
Hur man ändrar tablescapes. Först bör du skapa tablescape centrala tema.

Ditt eget hus kan vara en rik källa av objekt som du kan använda för att dekorera ditt tablescape. Du kan använda gamla bilder, ditt barns gamla leksaker och även meningsfull klädesplagg för att lägga till textur tablescape. Känn dig fri att leka och använda din fantasi. Låt din kreativitet flöda och du kommer säkert att komma med mer nytänkande. Kom ihåg att din tablescape ska spegla din personlighet, och den allmänna karaktären av ditt hus.