E2r

Hur man använder bränslematarpumpar att flytta bränsle

I Air Force One

I Air Force One, den filmen som spelade Harrison Ford som ordförande Europa planet som används av VD kapade i luften. En scen innehöll en riskabel och farlig försök att överföra bränsle till Air Force One från en annan planet när det körde låg på bränsle. Denna antenn tankning kallas luft-luft tankning (AAR) eller tank som är möjligt genom en bom och behållare systemet. Detta består av ett styvt, teleskoprör styrs av V-formade vingar och manövreras inifrån en bränslefördelning tankningsflygplan speciellt utformad för bränsle överföring. Vid tankning en plan, är röret förlängs tills det införes i behållaren för mottagande flygplanet fylls med bränsle.

Det är inte bara under luft-till-luft överföring som bränsle kan flyttas. På land, bilar, byggarbetsplatser, och jordbruksmaskiner använda bränslepumpar för att driva utrustningen och att överföra diesel och bensin sömlöst.

Hur man använder bränslematarpumpar att flytta bränsle. Den billigaste typen är handpump som använder en vev eller en spak för att det ska fungera.
Hur man använder bränslematarpumpar att flytta bränsle. Den billigaste typen är handpump som använder en vev eller en spak för att det ska fungera.

Dessa typer av bränslematarpumpar är följande:

  • Det säkraste typen att använda är pneumatiska eller luftdrivna pump som såsom antytts använder luft kompression att tvinga luft in i tryckkänsliga ventiler som i sin tur gör pumpens arbete.
  • Den billigaste typen är handpump som använder en vev eller en spak för att det ska fungera. Pumpen skall förankras till något seg och robust som en metall tank så att hävarmen kommer att kunna motstå den kraft som är anbringas på det. Även billiga, måste du göra en mental anteckning att skygga från att köpa de billigaste du kan hitta eftersom dessa inte kommer att få dig långt användning-wise. Var medveten om också att denna typ av bränsle överförs pump är det svåraste att göra ut hela partiet.
  • En motordriven bränsle överföringspump är det snabbaste sättet att överföra bränsle eftersom det körs på elektrisk eller batteri. Bränsle överförs till behållare från ett membran eller en turbin som körs på mycket höga PSI (pounds per square inch) nivå. Enkelt uttryckt innebär det mer bränsle överförs med en högre PSI. Den enda nackdelen att du har när du använder denna typ av bränsle utrustning är att den inte kan ta överlast och kan även bränna när missbrukas.

Alla bränslematarpumpar pumpar har manuell eller automatisk munstycken och sladdar med olika längder. Det är också lätt att installera typer med suger du kan justera din lätthet.

I air force one. En motordriven bränsle överföringspump är det snabbaste sättet att överföra bränsle eftersom det körs på elektrisk eller batteri.
I air force one. En motordriven bränsle överföringspump är det snabbaste sättet att överföra bränsle eftersom det körs på elektrisk eller batteri.

Du har nu en hel rad val att göra tankning lättare eller svårare beroende på vilken gör din motor kör, så att säga. När du är redo att köpa en bränslepump baserade på de som presenteras här kan du få ett sidospår när du ser att det finns andra sorter som är tillgängliga för dig. Du ska inte förväxlas om det. Se bara till att du är tydlig med vad du behöver och varför du behöver det innan det officiellt. Din bästa insats är den typ som gör bränsle överföring snabbare, enklare, är snabb flyger bort från hyllorna oavsett hur dyrt det är, och bär en maximal garantiperiod.