E2r

Hur man bygger en aluminiumburk kross: återanvänd burkar

Skapa dina egna kan krossar hemma

Planet är i trängande behov av vår hjälp. De växthuseffekten blir mer och mer uppenbart eftersom tiden passerar. Deponier runt om i världen stänger vänster och höger som det blir till mer än den kapacitet den kan ta. Jorden just nu är bara sjuk och det gråter för vår hjälp. Vad gör vi för att besvara sina rop?

Hur man bygger en aluminiumburk kross: återanvänd burkar. Få ditt material redo.
Hur man bygger en aluminiumburk kross: återanvänd burkar. Få ditt material redo.

Det enda svaret på vår nuvarande situation är att gå grönt. Lättare sagt än gjort i en värld av snabbmat, snabba bilar och snabba levande. Det är därför vi tar baby steg och växa oss in i de gröna förespråkar att vi kan vara. Ett sätt vi kan göra en skillnad är att bygga våra egna generatorer och minimera vår användning av kommersiellt producerade el.

Skapa dina egna kan krossar hemma. Förbered kortet.
Skapa dina egna kan krossar hemma. Förbered kortet.

Om vi inte är ambitiösa, kan vi börja med att prova en återvinning plan. Ett sätt vi kan återvinna genom att skicka läskburkar till en återvinningsstation.

Det enda problemet med burkar återvinning soda är mängden utrymme de tar upp. Lyckligtvis finns det ett sätt som vi kan spara utrymme i garaget och spara miljön på samma gång. Vi kan göra det med en aluminiumburk kross. Här är några enkla steg du kan följa för hur man gör en burk kross av dina egna.

  1. Få ditt material redo. Först, för att bygga can krossar, du kommer att behöva en bit 2 x 4 tums ombord. Se till att kortet är robust, eftersom det kommer att användas för att krossa burkarna. Plocka upp några gamla burk lock för att hålla burkarna på plats medan du krossa dem. Du kommer också att behöva kit Strap gångjärn, två 1 tums skruvar och en skärm dörr handtag.
  2. Förbered kortet. Detta steg är ganska enkel. Allt du behöver göra om detta steg är att skära din styrelse. Få en såg eller en skarp trä fräs för detta steg. När du skär 2 x 4 styrelsen, bör de två delarna vara 16 inches lång vardera. Sedan fäster de två korten tillsammans med dina uppsättningar rem gångjärn. Fäst gångjärnet med hjälp av de medföljande skruvarna i gångjärnet set. När gångjärnet är stängd, bör de två korten ligga plant ovanpå varandra.
  3. Skruva burk lock. Lägg din uppmärksamhet på de två burk locken nu. Få Jar lock som är något större än de burkar du ska krossa. Fäst dessa på insidan av dina kort med hjälp av två skruvar som du har. Det sätt på vilket jar lock placeras, bör de ligga också plant ovanpå varandra. Sedan, för att avsluta din burk kross, fäst handtaget på ovansidan över den plats där gångjärnet sitter.
  4. Testa det. På denna punkt din kross bör göras och du kan börja krossa. Placera burken innanför två jar lock och tryck på dörrhandtaget. Placera en liten kraft till burkens kross och titta i häpnad.

Nu när du kan bygga en burk kross, är du på väg till återvinning burkar och rädda jorden! Du borde vara stolt över dig själv. Detta är det enda hem vi har, och det är därför vi måste spara den. Efter en stund arbetar på CAN krossen bör du och dina vänner har räddat planeten några ton av naturresurser. Planeten skulle vara mycket stolt! Nu gå ut och återvinna burkar !