E2r

Hur man bygger en bänk ceder trädgård

Trädgården kommer aldrig att vara komplett utan en bänk att sitta på medan du njuter av den friska atmosfär. Ceder är ett perfekt material för att bygga en bänk. Det är en aromatisk trä som retar insekter och även ormar. Detta kommer säkert att komma händig att faran med dessa trädgård skadedjur.

Hur man bygger en bänk ceder trädgård. Leta efter några arbetsmodell.
Hur man bygger en bänk ceder trädgård. Leta efter några arbetsmodell.

Bygg din egen bänk är inte bara ekonomiskt. Det är också en rolig aktivitet som kan uppmuntra böja dessa muskler. Uppgiften kan också delas med dina familjemedlemmar eller dina vänner.

  • Leta efter några arbetsmodell. Bestäm på bänken: s konstruktion. Tidskrifter och online-artiklar är perfekta källor för bänk modeller. Det finns en mängd olika stilar, men betrakta dem som förslag. Det är alltid bättre att komma med din personliga mästerverk. Ta en bit papper och penna för att räkna ut din egen design baserad på idéer från de publicerade modellerna. Se till att den passar in i trädgården-tema du har hemma.
  • Gear upp med de verktyg och material. Hitta några bitar av cederträ i trädgården. Välj de snygga och fräscha sådana. Sinnena kan enkelt berätta så bra ceder bitar är aromatiska och robust i formen. Om inte finns i din bakgård, hitta de bästa återförsäljare av ceder styrelser i stan. Det är billigare att köpa direkt från producenterna än att gå köpa från järnaffärer.
  • Förbered ceder styrelser, konsoler, spikar och skruvar. Nästa, förbereda några skruvar eller spikar från din verktygslåda, tillsammans med sågen, hammaren, borr, skruvdragare och liknande. Besök järnaffären för att köpa eller hyra en del utrustning tillgänglig hemma.
  • Arbetet med processen. Starta proceduren ceder benchmaking. Få en penna för att rita några markeringar i styrelserna. På så sätt är fästpunkterna tydligt definierade. Sedan börja göra några övningar på de angivna punkterna. Fäst varje ceder ombord därefter en bit i taget. Följ noga designen guide gjorde på förslaget.
  • Var försiktig med att använda sågen, hammaren, och borr. Dessa verktyg kan orsaka skador om den inte används med försiktighet. Säkerställ efter varje procedur spikar och skruvar är ordentligt fastsatta på ytan.
  • Bedöm utgången. Testa slutresultatet av din insats. Försök att sitta på ceder bänken ett tag. Beakta noga för skakiga punkter, om något. Dessa är tecken på svaga bilagor. Gör om processen i det fall du hittar några svaga fästpunkter.

Efter att ha säkrat allt på plats

Efter att ha säkrat allt på plats, utvärdera bänken med sitt utseende. Oftare än inte, verkar det ceder bänk perfekt naturligt utan några konstgjorda inredning. Sedan, upptäcka den bästa platsen för bänken. Det kan vara i skuggan av ett gammalt träd eller precis framför några blommande växter bildas. Det kan vara ett bra ställe att tillbringa en avkopplande tid. Det är en pittoresk att skåda, alltför.

Bygga din trädgård en ceder bänk kan vara ett stort projekt att göra med din familj. Det kommer också att bli ett bra komplement till ditt hem, både som en funktionell och dekorativ pjäs.