E2r

Hur man bygger en logg staket

Att bygga en logg staket

Att bygga en logg staket, börja med att installera 24 "långa trä stakes vid varje ände av körningen och dra en sträng linje tätt mellan insatserna, ca 12" ovanför betyget. Lägg ut de staketstolpar genom att köra ytterligare insatser 8 'isär, bredvid sträng linje. Börja mäta från ena änden av aktierna och ställa in layout insatserna. innan grävning, kolla avstånden mellan insatserna och justera så att alla avstånd är desamma. Detta kommer att säkerställa ett enhetligt utseende på stängslet. När layouten är klar, gräva ett inlägg fot 12 "i diameter och 36" djup vid varje spel plats.

De staketstolpar bör vara 9 'i längd, (cirka 3' kommer att ligga under klass, in i betongen grund, och 6 'kommer att ligga över den grad). Tjänsterna kommer att vara smidig rundor, 10 "i diameter med en 6" bred infällda kanaler längs varje sida att ta emot 6 "diameter smidig log stängsel.

Ställ in inlägg i fot hål och lod med en 4 "nivå eller med ögat, säkra varje inlägg tillfälligt med små bitar av betong rip-rap eller stenar vid basen av fot. Vrid inlägg att passa in kanalerna med stängsel körningen. Re-kontrollera måtten mellan stolparna och justera stolpavstånd vid behov så att stolparna är lika långt från varandra vid basen.

Blanda betong i en skottkärra, genom att tillfoga blandningen till vatten

Blanda betong i en skottkärra, genom att tillfoga blandningen till vatten, vs tillsätta vatten till blandningen. Börja med ungefär (3) liter vatten för en 90 £ påse med torr betongmassa. Tillsätt vatten som behövs för en flytande, men inte soupy konsistens. Häll varje fot för att spola på toppen av grundplattan hålet. När alla fundament hälls, och innan de konkreta uppsättningar, lod varje inlägg till true använder nivån och justera inriktningen av kanalerna om det behövs. Låt betongen härda i 24 timmar innan du installerar något stängsel.

Hur man bygger en logg staket. Att bygga en logg staket.
Hur man bygger en logg staket. Att bygga en logg staket.

Så här installerar du loggen stängsel, inrättat sågbockarna och lägga ut flera längder, rikta ändarna.

Nästa, ta mått varje ruta och skär den första kursen av stockar till cirka ½ "mindre än spännvidden från inuti kanalerna. Detta kommer att möjliggöra lätthet i att placera stockar, och fortfarande ger för säker fastsättning av varje stock till inlägg.

Skjut stockarna på plats och fäst med 4 "galvaniserad låda spik eller 4" galvaniserad träskruv.

Blanda betong i en skottkärra, genom att tillfoga blandningen till vatten.
Blanda betong i en skottkärra, genom att tillfoga blandningen till vatten.

Drive (2) spik eller skruv på en vinkel, genom toppen av stocken och i stolpen kanalen. Upprepa denna process tills den första kursen är klar.

Därefter fortsätter till layout och storlek stängsel och installera på samma sätt, se till att infästningarna är snabba och loggar säker.

När stängsel är klar, kan en trä lock placeras ovanpå varje inlägg om så önskas.

Applicera 2 strykningar utvändigt trä sealer till alla ytor, så att varje skikt härda enligt tillverkarens rekommendationer.