E2r

Hur man bygger ett växthus

Varje trädgårdsmästare vet vikten av utsäde start

Varje trädgårdsmästare vet vikten av utsäde start. Många frön kräver en tidig sådd för att gro ordentligt. Men vad gör man om fröna behöver startas och det finns fortfarande snö på marken? Varje fönster i huset kan ha frön krukor i dem eller så kan du helt enkelt bygga din egen växthus och starta dem där. Om du har valt att bygga din egen växthus, följ dessa steg för steg instruktioner och ha kul.

Hur man bygger ett växthus. Först, du vill att besluta om storleken på din växthus.
Hur man bygger ett växthus. Först, du vill att besluta om storleken på din växthus.
  1. Först, du vill att besluta om storleken på din växthus. Ju större huset, desto mer kostar. Därefter tittar du på din klimatförhållanden. Om kraftiga vindar och starka vindbyar är en faktor, behöver du en robust, hård ensidig hus. I mildare vind områden, är en mjuk dubbelsidig hus ett ekonomiskt alternativ.
  2. Standard två av fyra gör ett fantastiskt ram för ditt hus. Ett andra alternativ skulle kunna vara PVC-rör. Låt oss använda två av fyra för just denna hus. Vår växthus blir 8 av 8 med 8 på tre sidor och något längre på ett så att vattnet rinner av. Du behöver en hammare, skruvar, spikar, en skruvmejsel, ett måttband och en nivå. Köp skivor 2 av 4 av 8 för huvudramen på tre sidor. Framsidan av huset behöver två brädor 2 med 4 med 7 och två brädor 2 med 4 med 3 för dörren och två 2 från 4 med 8 för resten av ramen.
  3. Börja med att forma botten av ditt hus. Ta fyra av de långa brädor och göra en kvadrat med dem. För den vänstra sidan bara ta styrelser och stapla dem i stället butt dem mot varandra. Detta kommer att ge den vänstra sidan lite extra höjd. Upprepa samma procedur för den övre delen av huset. Du bör ha två rutor att när som läggs direkt på marken, är längre på ena sidan. För väggarna, ta en av de långa brädor för varje hörn och fäst dem med skruvar. De bör placeras intill leden hörnen för alla sidor. Vid denna tid, är det säkert att ha någon hjälpa dig att lyfta toppen och fäst den på samma sätt, vilket gör att din upphöjda hörn matcha upp.
  4. För extra stöd, jag gillar att sätta tvärbalkar på alla väggar. Ta en lång bräda och placera den horisontellt i mitten av vårt hus. Bifoga den till hörnet stöd. Gör samma sak vertikalt. Upprepa detta för de tre sidorna, exklusive fronten. Nu ska vi göra din dörr. Lägg din 2 av 4 av 3s och 2 med 4 av 7s på marken så att de bildar en rektangel. Skruva dem vid hörnen som vi gjorde för den högra sidan av väggarna. Nu måste vi göra en dörrkarm. Först bestämmer var du vill placera den. Jag gillar hörnet. På vänster sida, fast dörren med dörrbeslag till hörnet stöd.
  5. Mät höjden på huset från golv till tak där du måste placera stödet för fronten. Köp och bifoga ditt stöd. Nu mäta avståndet från din dörr stöd till andra sidan. Köp och placera den styrelsen på samma sätt som vi har gjort. Nu har vi vår ram. Det bör vara något högre på den ena sidan men ser huvudsakligen kvadratisk.
  6. Utsidan kommer att täckas med en tjock, klar plastfolie. Dörren skall fästas fram och bak för extra stöd. Om du vill kan du välja att göra kors styrelser på dörren innan inslagning den. Få hjälp från en kompis och använda en stege. Jag gillar att använda en gammal god häftpistol för plasten. Det är snabbt och enkelt och det fungerar.