E2r

Hur man bygger grunderna för ett vattenfall eller fontän

Vattenfall eller fontäner är fantastiska tillägg till alla hem är utomhus utrymme. Oavsett om du har byggt en pagod i din bakgård eller en trevlig och härliga landskap för din främre gården, kan en naturlig vattenfall eller fontän verkligen göra hela området mer fridfull, naturlig och vacker. Det bästa med hela stärka idén är att någon faktiskt kan göra det. Ja, du behöver inte köpa ett färdigt fontän eller har en entreprenör skapar en för dig. Med tillräckligt ansträngning, en del material och fantasi kan du hantera allt från din ensam. Här är några saker du kan fundera på.

Hur man bygger grunderna för ett vattenfall eller fontän. För att avsluta projektet.
Hur man bygger grunderna för ett vattenfall eller fontän. För att avsluta projektet.
  • Planera din fontän. Första saker först, kommer du vill bestämma var du vill att din fontän byggd. Nu kan fontäner eller vattenfall faktiskt byggas var som helst. I själva verket, med några material kan du bygga ännu en bordsskiva vattenfall. Men i detta fall är processen densamma för en utomhus vattenfall för din främre eller bakgård. Skura området och bestämma var du vill ha den. Se till att området kan få tillgång till el som du behöver för vattenpumpen att arbeta.
  • Gräv jorden. Nu när du har valt platsen för din fontän, börja gräva i jorden för att passa bassäng eller badkar till. Detta är där vattnet kommer att falla. Piska ut din spade och börja gräva. För bassängen eller badkar, kan du välja att använda rostfritt stål, keramik eller plast dock keramisk rekommenderas eftersom det kan passa in i hela naturliga temat utomhus faller. När marken har grävts, placera badkar eller bassäng i.
  • Linje rörsystemet. Nu när du har bassängen i marken, platsen den dränkbara vattenpumpen in med röret går upp och ut. Oroa dig inte, du kommer att dölja detta snart nog. Nu kommer vattenpumpen måste vara ansluten till den elektriska strömmen att börja arbeta. Se till att hitta rätt tillgång och att dölja kabeln från vanlig uppfattning. För att täcka pumpen i bassängen eller badkar, överväga att placera ett nät eller skärm i botten med pumpen och röret skickligt dolda under.
  • Ställ vattentäkt. Hitta ett annat objekt där vattnet kommer att resa igenom och falla från på bassängen. Återigen kan du använda din fantasi för detta. Du kan använda en sten eller en hög med stenar och skickligt dölja röret bakom det eller dem. Du kan även använda en keramisk burk med ett litet hål i botten och på den sida där vattnet och röret kan gå igenom. Det är helt upp till dig på denna punkt så länge du kan dölja röret eller slangen från vanlig syn.
  • Tillsätt vatten. När allt är klart, tillsätt vatten i bassängen och starta pumpen. Detta kommer automatiskt att sätta vattnet i ständig rörelse. Pumpen kommer att suga vatten och skjut ut röret därmed bli en aldrig sinande cykel.

För att avsluta projektet

För att avsluta projektet, lägga till fler stenar runt bassängen och nära fallen att göra det mer tilltalande. Överväga att lägga växter med blommor också. Återigen, detta är den grundläggande processen för att skapa och bygga dina egna vattenfall och fontän system. Du kan göra samma sak för större eller mindre projekt också.