E2r

Hur man byter saknade bältros

Tak med bältros ger svala skydd mot sommarvärmen

Tak med bältros ger svala skydd mot sommarvärmen. Bältros avleda värme så att du kan effektivt minska dina kostnader luftkonditionering. Bältros ger är lätta och kostnadseffektiva än andra takmaterial samtidigt som du med samma mängd skydd mot väder och vind. Hus med bältros på deras tak kan se rustik och countrified. Däremot kan stormar och kraftiga vindar skada bältros. De kan pried loss av stark vind och faller av. Efter en svår storm är det viktigt att du kontrollerar ditt tak för att se om det finns bältros saknas. Om detta händer kan du ersätta dem själv i stället kräver en professionell för att göra jobbet åt dig. Om det hade funnits en svår storm i ditt område, är chansen att det kommer att finnas flera bostäder som har drabbats av det och det kan ta tid innan han kan komma och arbeta på ditt tak. Nedan beskrivs de steg du måste vidta för att ersätta saknade bältros.

  • Gå till ditt tak och bära en spett eller en stor spackel och en hammare. Inspektera området där bältros är trasiga eller saknas. Kontrollera om de andra bältros redan löst. Lossa raden av bältros som ligger över de saknade dem med hjälp av en spett eller din spackelspade. Ta bort trasiga bältros en efter en. Om du hittar spikar sticker ut, se till att dra dem, eftersom det finns alltid en möjlighet att dessa gamla spikar kan fungera tillbaka upp och orsaka mer skada.
  • Kontrollera takfoten. Leta efter tecken på skador på tjärpapp eller plywood. Reparera dessa första med takläggning cement. Låt cementen torka innan du installerar nya bältros.
  • Du börjar på botten när du börjar byta bältros. Placera den första och spika den på plats. Kontrollera horisontell justering så att de nya bältros inte kommer att bilda en krokig linje. Använd fyra spikar för varje bältros. Flytta upp till nästa och spika den. Fortsätt att röra tills du är klar en rad. Sätt den sista singel för raden under bältros ovanpå att du har lossat tidigare. Nail ner och lägga ner singel som du har pried. När du är klar byter bältros, se till att tillämpa tak cement enligt bältros som du pried lös för att säkerställa att dessa områden inte kommer att vara en källa till läckage när regnen kommer.

Kontrollera skicket på taket bältros minst två gånger per år

Hur man byter saknade bältros. Gå till ditt tak och bära en spett eller en stor spackel och en hammare.
Hur man byter saknade bältros. Gå till ditt tak och bära en spett eller en stor spackel och en hammare.

Kontrollera skicket på taket bältros minst två gånger per år, och efter hårt väder störning så att det inte finns några sprickor, böjda, blåsor eller saknas bältros. Var noga med att ersätta de saknade och deformerade bältros omgående. Metoden att ersätta saknade bältros varierar beroende på typ av material bältros är gjorda av. Det finns tjära bältros, som är ganska vanligt. Det finns trä bältros, laminerade bältros, som är skikt av asfalt, bältros skiffer samt andra material. Kontrollera rekommendationerna från singel tillverkarna om hur man reparera, byta ut och / eller installera bältros.