E2r

Hur man byter veranda räcke

Sitter på din gungstol

Sitter på din gungstol, whiling bort tid som barnen leker på gatorna, är en avkopplande sätt att spendera din eftermiddag. Det kommer att bli mer perfekt om du hade en kopp kaffe och en god bok i knät! Även en veranda utan räcke är bra med vissa människor, andra föredrar en mer "bevakade" och avgränsas utrymme och så jag bra idé skulle vara att installera en veranda räcke. Det är en liten bit dyr uppgradering för att lägga till ett räcke till verandan, men om du redan har ett räcke, kommer att ersätta den kostar en smula lite mindre.

Veranda räcken behöver bytas med några år

Veranda räcken behöver bytas med några år. Den normalt slitage vanligtvis börja visa efter cirka fem år. Du kan tid din "renovering" när du gör upkeeps i ditt hem. Men har omedelbart din veranda räcke fast om räcket är bevisat farliga och kan skada någon. Så här byter din veranda räcken.

Du behöver: måttband, spikpistoler, skruvar och nya veranda räcke.

Före allt annat, kontrollera kraven byggnadsordningen i ditt område. De krav ändras från stat till stat göra så att du uppfyller kraven för att behålla ditt tillstånd.

Hur man byter veranda räcke. Först tar du måttband och ta del av de mätningar av din befintliga veranda räcke.
Hur man byter veranda räcke. Först tar du måttband och ta del av de mätningar av din befintliga veranda räcke.

Nu till installationen!

  • Först tar du måttband och ta del av de mätningar av din befintliga veranda räcke. Vänligen dubbelkolla alla mätningar som ditt behov av att vara så noggranna som möjligt när hitta en ersättare. Tillsätt ca fyra inches till längden du mätte mellan inläggen på veranda eller däck. Detta kommer att ge dig en viss marginal för skärande misstag. Medan du tar mått, ta tid att kontrollera för andra problem som du kan behöva för att fixa som lösa brädorna, ruttnade trä plattor och etc.
  • Beväpnad nu med dina mått, fortsätt till maskinvara eller lokala förbättring butik att plocka ut din nya design räcke. Du kan välja mellan trä, vinyl och plast design. Det finns många lister finns på möbler / hårdvara och även varuhus, Home Depot sektioner. Vanligtvis finns det räcken kit som redan finns med anvisningar för installation. När du har lister av dina drömmar, ta hem din nya uppsättning. Glöm inte att köpa post fästen och skruvar.
  • Tillbaka hemma, ta bort gamla räcken. Om dina räcken är fäst vid en stödjande struktur se till att installera tillfälliga stöd. Försök att inte störa / skada de viktigaste inläggen. Ställ på plats de nya räcken. När räcken är ordentligt på plats, fäst den med skruvar eller din spikpistol. Du kan ytterligare säkra den med hjälp av rostfritt stål eller epoxi belagda skruvar.
  • Testa ditt arbete genom att placera lite tryck på räcket och vickar det lite. Den måste vara tillräckligt stark och tillräckligt fast för att motstå tyngden av ett litet barn eller en vuxen som kan luta sig mot det. Även om du kan köpa olika färger och stilar järnväg lister, om du ändå vill använda ett nytt paint jobb eller färgning på dina nya lister kan göra detta!

Nu kan du ta ett steg tillbaka och kolla ditt hantverk. Njut av din vackra veranda och många fler avkopplande eftermiddagar framöver!