E2r

Hur man designar en belysningsplan för din trädgård

När solen är ute

När solen är ute, inte din trädgård behöver nöja månen och stjärnljus bara? Det kan vara okej för en månbelysta trädgården men inte för alla trädgårdar. Faktum är att även om du har en månbelysta trädgård, installera subtila belysning i din trädgård är ett bättre val. Om du har sett några trädgårdar med belysning, vet du säkert hur vacker din trädgård kommer att vara med några lampor installerade.

Men innan du njuta av romantiska atmosfär i din trädgård med några lampor på, måste du ha en belysningsplan först. Här är några tips och överväganden för en välplanerad ljus setup för din trädgård:

  • Inspireras. Hur kommer du att planera din trädgård belysning om du inte har några goda idéer att börja med? Studera trädgård design från kataloger, tidskrifter eller särskilda webbplatser. Se hur yrkesverksamma vänder en mörk trädgård i en subtil och avkopplande en genom att installera några lampor på. Du kommer att lära dina val även genom att få inspiration. Läs några tips också om hur man sparar pengar och samtidigt få den bästa ljusdesign för din trädgård.
  • Tänk grannar. Belysningen planen kan vara det bästa för dina ögon. Men vad om dina grannar? Kanske ljuset är mycket blank för dem att din trädgård, i stället för att försköna ditt hus, kommer att orsaka distraktion till dina grannar.
  • Solens ljus. Redesigning belysning av din trädgård är möjlig och lättare med installerade solens ljus. Dessa lampor får energi från solen, med solenergi. Men mer än så, kan solens ljus flyttas från en plats till en annan. Med dessa kan du markera växter som är bra för säsongen.
  • Markera vatten. Har du damm, pool eller fontän? Vatten är en stor del i en trädgård. Du kan förbättra vattnets skönhet genom att installera några lampor i eller nära den. För dammar och pooler, kommer att installera belysning i vattnet ger en mjuk effekt. Lyser nära fontänerna kommer att ge en god reflektion som har en romantisk aura. Ta extra försiktig med kablarna när du installerar ljus nära vatten. Du vet hur farlig elektricitet kan vara med vattnet.
  • Permanenta ljus. Var kommer du installera permanenta, hård-wire ljus? Tänk platser som alltid behöver några lampor som uteplatsen eller nära bord och stolar. Pathways bör alltid ha några lampor på av säkerhetsskäl.
  • Ficklampa. Så du tror installera ett ljus på rabatten är stor. Varför inte du testa hur vackert ljuset eftertanke kommer med ficklampa? Du kan använda ficklampor för att testa skönhet installera lampor i synnerhet platser. Testning är mycket viktigt om du vill spara pengar, tid och ansträngning när du gör belysningsplan.

Men du vill utforma din trädgård belysning

Hur man designar en belysningsplan för din trädgård. Men du vill utforma din trädgård belysning.
Hur man designar en belysningsplan för din trädgård. Men du vill utforma din trädgård belysning.

Men du vill utforma din trädgård belysning, se till att din belysningsplan inte kommer att förstöra den avkopplande atmosfären i natten. Kom ihåg att mindre är alltid mer, vackrare när man utformar trädgård lampor. Det kan vara frestande att installera en massa ljus men det är alltid vackrare att hålla lamporna på ett minimum. Välj kontaktpunkterna i din trädgård och hålla andra punkter dolda för någon mystisk kraft.