E2r

Hur man fixar en design container trädgård

Varje trädgårdsmästare

Varje trädgårdsmästare, amatör, eller på annat sätt, drömmer om att ha en perfekt trädgård. Det spelar ingen roll vilken typ av trädgården har de-vatten trädgård, engelsk trädgård, örtagård, köksträdgård, blomma trädgård, container trädgård. Alla vill ha en trädgård som andra kraftigt kan uppskatta och önska sig.

Tyvärr kan vi inte alltid har vad vi vill

Tyvärr kan vi inte alltid har vad vi vill. Även den mest noggrant planerade och utformade trädgården kan visa sig vara tråkigt i bästa fall, och rent ut sagt hemsk i värsta fall. Om detta har hänt dig, då vet du hur nedslående det kan vara. Lyckligtvis kan de som har behållare trädgårdar göra något för att fixa deras trädgård design.

Hur man fixar en design container trädgård. Varje trädgårdsmästare.
Hur man fixar en design container trädgård. Varje trädgårdsmästare.

En av fördelarna med behållaren trädgårdsskötsel är att det är lätt att ändra jämfört med traditionella trädgårdar. Medan dåligt utformade traditionella trädgårdar behöver en fullständig översyn för att lösas, behållare trädgårdar behöver grunden enkla ombildning av krukväxter och prydnadsföremål trädgård. Så om du har fastnat med en dåligt utformad behållare trädgård, här är några tips som hjälper dig fixa trädgårdsdesign.

Ordna dina växter

Ordna dina växter. Detta bör göras innan något annat. Om du har grupperat dina växter efter färg eller storlek, är det hög tid att blanda upp dem. Flytta att blomma över här, kanske att bladverk därborta och din trädgård ser mycket bättre än det gjorde tidigare.

Mindre är bättre

Mindre är bättre. Försöker du göra för mycket med så lite utrymme? Sedan överväga att ta några växter ur bilden. Kanske det engelska steg du har där på hörnet inte riktigt passar den vilda utseende du skapat med ängel andetag, solrosor, och mums. Om så är fallet, då du måste ta ut det. Du kan antingen ge bort eller placera den på en annan del av ditt hem. Bara ta ut det.

Mer är bättre

Tyvärr kan vi inte alltid har vad vi vill. Tänk utanför potten.
Tyvärr kan vi inte alltid har vad vi vill. Tänk utanför potten.

Mer är bättre. Ser din trädgård tunna eller glesa? Kanske kan du lägga till några behållare med små blommor att betona de stora de du redan har. Du kan också prova att lägga mer bladverk. Lägga växter kan vara nyckeln till enande din trädgård design.

Tänk utanför potten

Tänk utanför potten. Är dina växter väl beskäras? Om de är, då kanske det är dags att överväga att låta en del av att små, krypande blommor bara flöda för ett par inches. Krukor överfyllda med färgglada blommor kan fungera som kontaktpunkter för en annars tråkig trädgård.

Dekorera

Dekorera. Några trädgård prydnad s kan göra en skillnad mellan en trädgård och en stor trädgård. Du kan ordna alla dina växter runt det nya fontän eller vatten hjul som du just köpt. Trädgårdstomtar bland blommorna kan göra din trädgård ser ut som en förtrollad plats. Lite utomhus belysning kan framhäva områden eller växter som du tycker behöver visas upp. Summan av kardemumman är att du behöver för att skapa mer dramatik i din trädgård. Var dramatisk om den.

Jag hoppas att dessa tips hjälpt dig formulera nya idéer för utformningen av din container trädgård. Om du inte har haft någon, så jag föreslår att du sluta tänka för en stund och bara njuta av att titta på din trädgård. Kanske tanken kommer till dig vid ett senare tillfälle.