E2r

Hur man gör en inomhus sandlåda för barn

En utomhus sandlåda är kul

En utomhus sandlåda är kul, men det är inte alltid lätt tillgänglig, särskilt när du inte tar på en dag på stranden med dina barn. Du kan återskapa upplevelsen genom att skapa en inomhus sandlåda för barn. En inomhus sandlåda är något som är lätt att rengöra, skapar en mycket vänlig spelar atmosfär, och är relativt säker eftersom den inte innebär att gå till höga platser eller reser till stora längder. Det främjar också du barnens kreativitet. Du kan också engagera medan dina barn leker med deras inomhus sandlåda.

Här är sätt att skapa en inomhus sandlåda för barn:

Behållare

Hur man gör en inomhus sandlåda för barn. Behållare.
Hur man gör en inomhus sandlåda för barn. Behållare.

Behållare. Du bör välja en behållare som är både djup och bred och med ett tätt lock för att hjälpa dig spara det ordentligt. Behållaren skall vara idealt av gummi eller plast liksom. Färgen på behållaren kan väljas beroende på ditt hem färger eller ännu bättre, få en transparent en att göra det blandas med resten av ditt spel miljö.

Sand och alternativ. Raw ris, majsmjöl, pinto bönor är några alternativ till sand. De är också giftfria, så att du inte behöver oroa dig för att ha dina barn svälja dem av misstag. Naturligtvis är det fortfarande bäst att övervaka dina barns speltid aktivitet för att förebygga dessa instanser. Men att ha alternativ kan du också hålla området bättre och ersätta det med gemensamma husgeråd om du behöver mer material.

Sandslott

Sandslott. Sandslott kan bäst med äkta sand fuktad då och då under sand slottsbyggnaden. Du måste ha en rymlig arbetsplats för att kunna klara detta. Det är också viktigt att du har molders eller andra behållare som kan hjälpa dig att forma din sandslott med dina barn.

Leksaker

Leksaker. Leksaker såsom spadar, små runda behållare och andra tillbehör gör lekplats mer spännande för dig och dina barn. Lägg leksaker som inte fastnar dåligt på sand, helst med plastmaterial för bättre rengöring alternativ. Håll dig till ett tema om du kan, så att det blir harmoni med dina sandlåda leksaker.

Lekplats

Spela område. Pjäsen området måste ha någon form av skyddszon där dina barn kan flytta runt och spela. Det kan också hjälpa att ta bort sand känsliga objekt som mattor på lekplatsen som du har utsetts för inomhus sandlåda.

Förvaring

En utomhus sandlåda är kul. Sand och alternativ.
En utomhus sandlåda är kul. Sand och alternativ.

Förvaring. Du kan ha en bärbar behållare för att hjälpa dig spara sandlådan därför när den inte används. Några bra ställen kan vara under sängen, i garderober och på sidorna av huset.

Rengöring. Rengöring verktyg som dammsugare, kvastar och torka material kan också vara mycket användbart för dig. Håll dem på ett tillgängligt lagringsutrymme så att det blir praktiskt om du behöver för att rensa upp något snabbt.

Se till att du har möjlighet att övervaka dina barn när de gör sina inomhus sandlåda aktiviteter. Senare kan du välja att få mer rymliga lekplatser så att barnen kan ha roligt med sina vänner. Byt sand från tid till annan för att säkerställa att spela material förblir rena.