E2r

Hur man gör en LED Throwie magnet

Lysdioder, eller LED, är i framkant av ljusteknik för sin enastående energieffektivitet. Du kan använda denna lilla men ljusa konstigt att göra en magnetiserad lampa som kommer att lysa upp mörka rum utan att behöva ansluta till ett eluttag.

Hur man gör en LED Throwie magnet. Montera lysdioden till batteriet.
Hur man gör en LED Throwie magnet. Montera lysdioden till batteriet.

Här är stegen för att göra en LED Throwie magnet.

 • Saker du behöver:
  • CR2032 skiva batteri
  • LED
  • Cellofantejp
  • Magnet
 • Montera lysdioden till batteriet. Fäst en tråd av LED till den omärkta sidan av batteriet. Den andra kabeln ska fästas till kanten utanför den svarta ringen. Kom ihåg att röra anoden på den positiva sidan av batteriet, detta är något längre tråd stickning av LED. Den positiva sidan av batteriet kan bestämmas genom att leta efter ytan med plustecken. Lysdioden ska lysa upp på denna punkt med ett fast sken. Ersätt batteriet med ett nytt, om ljuset flimrar eller dim.
 • Fäst LED med bandet. Bandet ska hålla trådarna fastnat på batteriet trots plötsliga rörelser och effekter. Insynen i bandet kommer att låta lysdioden att lysa igenom.
 • Fäst en magnet på baksidan av batteriet. Köp ett magnetiserat ark från en kontorsmaterial butik. Dessa skivor används för att göra personliga magneter. Skär en bit av magnet som passar på den markerade sidan av batteriet, och sedan använda tejp för att fästa den. Du kan också använda en skiva magnet som fastnar på batteriet utan att behöva tejpa ihop dem.
 • Försök stapla två CD batterier tillsammans. Detta kommer att låta lysdioden uppnå en ljusare lyster. Säkra batterierna med tejp. En kombination av flera lysdioder och batterier kommer att skapa en ljusare glöd, liksom. Du kan få ditt material i elektronik butiker eller via nätbutiker.
 • Gör flera Throwie magneter. Använd olikfärgade lysdioder för att skilja dem åt. Du kan ordna dessa i ett mönster som kommer att dyka upp under mörka förhållanden. Du kan placera dem strategiskt runt ett rum så att de kommer att guida dig runt även om ljuset är släckt. Du kan också placera dem på hörn och sidor av objekt för att hindra dig från att snubbla i mörkret eller använda dem kreativt genom att dekorera ett rum för en romantisk kväll med en speciell person eller hålla en sval samvaro med vänner, kan vem placera dem på händerna svänga dem sedan i takt med musiken. Du kan även hålla ett Throwie parti genom att leda en grupp utanför att dekorera metallföremål som gatuskyltar, bilar och brandposter. Slutligen, kan du hänga dem på dina nyckelringar eller mobiltelefoner för att lättare hittar dem. Helt enkelt släcka ljuset i ett rum och sedan leta efter glöden.

Du kan nu kasta denna produkt till någon metallyta för att hålla den på plats. På grund av LED: s låga kraftbehov, kommer denna enhet att fortsätta att lysa i veckor innan batteriet tar slut.