E2r

Hur man gör en loftsäng: bygga en loftsäng

Följ dessa planer loftsäng och du kommer att bli klara på nolltid

Loft sängar är ett utmärkt sätt att utnyttja den vertikalt utrymme i ett rum. Genom att lyfta sängen upp från golvet och in i ett loft position du kan frigöra utrymme nedanför. Du kan köpa ett kit eller ringa en entreprenör att installera en loftsäng, men om du har en fri helg och är villiga att arbeta hårt, kan du göra det själv. Här finns planer på hur man gör en loftsäng:

Hur man gör en loftsäng: bygga en loftsäng. Skissa planerna loftsäng.
Hur man gör en loftsäng: bygga en loftsäng. Skissa planerna loftsäng.

Du behöver:

 • Trä 2x4s
 • Skivor av ¾ "plywood
 • Skruvar
 • Såg
 • Borra
 • Måttband

Låt oss komma igång!

Följ dessa planer loftsäng och du kommer att bli klara på nolltid. Fäst ramen i väggen.
Följ dessa planer loftsäng och du kommer att bli klara på nolltid. Fäst ramen i väggen.
 1. Skissa planerna loftsäng. Besluta om storleken på sängen, dubbla eller full storlek och mäta rutan springs för storleken plattform du behöver. Mät sedan höjden du tänker för loftet. Glöm inte att skissa på stege, för skenor och stöd ansluter loftet till väggreglar.
 2. Bygg ramen. När du bygger en loftsäng, bör ramen omfatta tre 2 x 4s för rails på alla sidor plus två sistered 2 x 4s som stöd poler. För extra stöd ska du även använda 2 x 4s skapa lamellerna för att stödja madrassen. Du kan använda bara en plywoodskiva men för stabilitet och säkerhet, lister och plywood är bättre.
 3. Fäst ramen i väggen. Hitta de dubbar så att du kan vara säker på att stöden byggs ordentligt i väggen. Placera loftsäng i ett hörn av rummen så att tre av de fyra stödstänger kan fästas på bultarna. Fäst inlägg till reglarna med tunga skruvar duty PRYDNAD. Sedan fäster den bakre skenan av sängen på bultarna och för extra stabilitet.
 4. Skapa plattform för din loftsäng möbler. Ramen ingår stolparna, skenor och lister säng men nu behöver lite extra stabilitet. Placera plywood över trä stavarna och säkra plywood till trä stavarna. Om du bygger en bifogad skrivbord till loftsäng med plywood, nu är det dags att fästa skrivbordet till ram loftsäng. Placera madrass och rutan springs på plattformen.
 5. Bygg stegen. När du bygger en loftsäng, gör stegen och fäst den till sängen ram och plattform.
 6. Dekorera sängen. Avsluta sängen med en trä fläck eller måla till ganska upp rummet. Gör sedan sängen. Nu är du redo att krypa på loftet sängen och ta en tupplur.

Nu när du har konstruerat din loftsäng, överväga att sätta nya utrymme under till god användning. Bygga ett skrivbord eller lägga lagringsenheter under sängen. Utnyttja den nya utrymmet du har skapat.